Home Articole Social Caravana Sensabilitate la Zalău!

Caravana Sensabilitate la Zalău!

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Centrul NoRo vă invită miercuri, 26 aprilie, între orele 11.00 – 14.00, la caravana Sensabilitate care se va afla la Zalău, la

Centrul de Boli Rare NoRo înființat de Asociatia Prader Willi din Romania (Str. 22 Decembrie 1989, Nr. 9).

 

Sense International Romania organizează Caravana Sensabilitate pentru a promova drepturile persoanelor cu surdocecitate din România şi pentru a atrage atenţia cu privire la surdocecitate şi gravitatea acestei deficienţe.

Prin intermediul caravanei care va ajunge în 12 oraşe din ţară, cei prezenți își vor putea arăta sprijinul pentru demersul Sense Internațional România, semnând Carta Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate.

Domnul Vasile Adamescu și echipa Sense Internațional România, vor fi prezenţi distribuind materiale informative despre surdocecitate. În CORTUL SENZORIAL, cu ochii și urechile acoperite, cu ajutorul a diferite materiale și echipamente senzoriale, texturi, arome și gusturi, oamenii vor simți și vor înțelege ce înseamnă să nu vezi și să nu auzi.

Domnul Vasile Adamescu, membru în Consiliul Director al Fundației Sense Internațional România, este o persoană cu surdocecitate (complet nevăzătoare și complet neauzitoare). În ciuda multitudinii de dificultăți în viață, a reușit performanțe extraordinare, absolvind o universitate, devenind profesor, sculptor și scriitor.

Vasile Adamescu a fost alături de Centrul NoRo cu ocazia aniversării a 5 ani de funcționare a Centrului, în data de 28 iunie 2016, când ne-a prezentat și cartea sa autobiografică "Înfruntând viața", care este a treia carte din lume scrisă de o persoană fără auz și fără vedere.

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, sâmbătă 27 mai 2017

Zalau 9°C | 22°C Cer senin
Cluj-Napoca 9°C | 21°C Cer senin
Baia-Mare 8°C | 21°C posibil ploaie
Bucuresti 12°C | 20°C Ploaie
Satu-Mare 11°C | 24°C Cer senin
Timisoara 11°C | 24°C Cer senin
Constanta 14°C | 19°C Cer acoperit
Brasov 8°C | 18°C Ploaie

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
0 membrii online
Forum

More Topics »