Home Articole Social Guvernul PSD-ALDE jefuiește comunitățile locale, prin modificările la Codul Fiscal

Guvernul PSD-ALDE jefuiește comunitățile locale, prin modificările la Codul Fiscal

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

·Bugetele locale sunt tăiate de Guvern în medie cu 20%.  Impactul la nivel național este de aproximativ 2 miliarde de euro, bani care

sunt luați cu japca și sunt sacrificate șansele de dezvoltare.

 

·Sunt crunt lovite localitățile cu număr mare de angajați în mediul privat!  Adică, fix acele localități în care cetățenii își fac un rost prin propria muncă. În acest mod ei contribuie la prosperitatea localităților lor, susținând proiectele locale prin impozitele pe venit pe care le plătesc.

·Banii luați acum de Guvern aparțin, de fapt, comunității locale, care în baza lor și-a planificat investiții pentru proiecte concrete, menite să crească calitatea vieții în acele localități.

·Dovada faptului că este un jaf stă chiar în retorica PSD-ALDE. Dacă efectul global al măsurilor luate de Guvern este nul, adică se întorc la stat aceeași bani prin modificarea sistemului de contribuții / impozitare,  de ce nu este lăsată autorităților locale aceeași sumă ca până acum?

·Calea corectă era ajustarea cotei din impozitul pe venit care revine la nivel local, astfel încât fondurile să rămână, și în acest caz, la același nivel.

·În fapt, asta arată mentalitatea primitivă și rudimentară a guvernanților, care penalizează oamenii harnici, adică exact pe cei care muncesc zi de zi pentru a-și face un rost în viață. Este modalitatea în care PSD spune că vrea o România săracă, de oameni dependenți de stat, și nu de oameni liberi, independenți.

·E revoltător faptul că primarii PSD tac în mod complice, în loc să ia de gât Guvernul!  Pentru că sunt jefuite și comunitățile locale conduse de primari ai PSD în egală măsură. Ei trebuie să spună public ce fac, una din două: protestează în mod public și ferm, sau stau cu capul plecat și se înjosesc în fața lui Dragnea și a lui Tudose

·Totodată, efectul pervers al modificărilor aduse Codului Fiscal este inclusiv scăderea salariilor funcționarilor de la nivel local.

 

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, luni 19 februarie 2018

Zalau 1°C | 7°C Zăpadă
Cluj-Napoca -3°C | 3°C Cer acoperit
Baia-Mare -3°C | °C Cer parţial noros
Bucuresti 1°C | 8°C Cer acoperit
Satu-Mare 2°C | 5°C Ploaie
Timisoara 2°C | 5°C posibil ploaie
Constanta 1°C | 5°C posibil ploaie
Brasov -4°C | 3°C Cer acoperit

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
1 membru online
Forum
  • No posts to display.