Home Articole Social Circulatia va fi inchisa pe strada Simion Oros

Circulatia va fi inchisa pe strada Simion Oros

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În cadrul ședinței de miercuri, 7 februarie, la care au participat viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, reprezentanți ai

Direcției Tehnice din cadrul instituției și reprezentanți ai SC Drum Inserv SRL, s-a stabilit data de 12 februarie a.c. pentru începerea  lucrărilor de „refacere acoperire Valea Zalăului tronson km (0+040 – 0+065)”, necesare finalizării obiectivului de investiții ,,Amenajare parcare și amenajare peisagistică pentru piața agroalimentară din zona centrală”.

 

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de luni, 12 februarie, circulația pe Strada Simion Oros, de la trecerea de pietoni din fața Inspectoratului Școlar Județean, până la intersecția dintre Strada Simion Oros cu Strada Parcului va fi închisă circulației publice, cu următoarele excepții:

- pentru riverani, accesul auto este permis până la parcarea supraterană nou construită, cu acces dinspre Strada 22 Decembrie 1989;

- pentru aprovizionare Hala Agroalimentară, accesul este permis dinspre Strada 22 Decembrie 1989, fiind dirijat prin indicatoare rutiere.

Lucrările constau în: desfacerea acoperirii Văii Zalăului în zona cuprinsă între Inspectoratului Școlar Județean și intrarea în centrul comercial Activ Plazza Mall, dinspre Strada Simion Oros; executarea lucrărilor de consolidare a malurilor văii și refacerea acoperirii văii. Executantul lucrării de refacere este SC Drum Inserv SRL, termenul de execuție este de 11 săptămâni, iar valoarea contractului de lucrări este de 800.033,66 lei inclusiv TVA.

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 21 februarie 2018

Zalau -1°C | 7°C Cer parţial noros
Cluj-Napoca -3°C | 5°C Cer parţial noros
Baia-Mare -3°C | °C Cer parţial noros
Bucuresti 0°C | 1°C Zăpadă
Satu-Mare 0°C | 5°C Ploaie
Timisoara 1°C | 6°C posibil ploaie
Constanta 2°C | 4°C posibil ploaie
Brasov -3°C | 5°C posibil ninsoare

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
1 membru online
Forum
  • No posts to display.