Home Articole Social Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

În data de 12.02.2018, la Inspectoratul de Jandarmi  Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru

6 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 09 martie 2018.

 

Un număr de 2 studenţi de anul I vor fi repartizaţi Detaşamentului I Jandarmi Mobil unde vor executa misiuni de ordine publică, 3 studenţi de anul II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, iar 1 student de anul IV se va deprinde cu activităţile specifice Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Statului Major.

Alţi 3 studenţi, aflaţi în anul III de studiu, în prezent în practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, se vor alătura colegilor lor în data de 19.02.2018 şi îşi vor continua stagiul de pratică în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea  şi perfecţionarea deprinderilor practice.

 

 

l

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 21 februarie 2018

Zalau -1°C | 7°C Cer parţial noros
Cluj-Napoca -3°C | 5°C Cer parţial noros
Baia-Mare -3°C | °C Cer parţial noros
Bucuresti 0°C | 1°C Zăpadă
Satu-Mare 0°C | 5°C Ploaie
Timisoara 1°C | 6°C posibil ploaie
Constanta 2°C | 4°C posibil ploaie
Brasov -3°C | 5°C posibil ninsoare

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
1 membru online
Forum
  • No posts to display.