Motociclist decedat in urma unui grav accident

ANUNT IMPORTANT
3 aprilie 2009
Locuri de munca in Salaj
LOCURILE DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 03.04.2009
6 aprilie 2009

Motociclist decedat in urma unui grav accident

motociclistUn tanar de 30 de ani, a murit aseara in Zalau, judetul Salaj in urma unui grav accident de circulatie. Accidentul a avut loc pe drumul European 81, cel care face legatura intre Zalau si Cluj. Din primele cercetari se pare ca motociclistul a intrat in coleziune spate cu un alt autovehicul, impactul fiindu-i fatal. Deocamdata nu s-a stabilit cine este vinovat.  

 

pare ca motociclistul a intrat in coleziune spate cu un alt autovehicul, impactul fiindu-i fatal. Deocamdata nu s-a stabilit cine este vinovat.

 

S-a circulat greu mai bine de 2 ore pe o singura banda de mers. Traficul a fost ingreunat de coloanele de masini care s-au format pe ambele sensuri de mers, acestea s-au intins pe o distanta de 3km.

Zaha Paul inspector principal, politia rutiera Salaj: Accidentul a avut loc pe DE 81 la intrarea in localitatea Ciumarna, din primele cercetari rezulta ca, barbatul de 30 ani care conducea motocicleta, a intrat in coleziune spate cu un alt autovehicul, in urma caruia a decedat. Nu se cunoaste deocamdata cine este vinovat de producerea accidentului, cercetarile continua.

Martor: Eram in spatele motocicletei, cand s-a intamplat incidentul. Domnul cu masina inplicat in accident, a semnalizat stanga, iar motocicleta venea din spate, a vrut sa-l depaseasca dar a observat ca din fata vine o alta masina, vrand sa o evite a intrat in coleziune spate cu autoturismul din fata lui. Nu stiu daca a avut viteza, l-am vazut pur si simplu in aer.

 

Din nefericire la sosirea ambulantei barbatul deja murise, nemaiputandu-se face nimic pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *