Caruta spulberata de 2 masini

Ambulanta implicata intr-un accident
24 noiembrie 2009
Locuri de munca
LOCURILE DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 25.11.2009
25 noiembrie 2009

Caruta spulberata de 2 masini

Un barbat de 36 de ani si-a gasit sfarsitul sub rotile unei masini marti 24 noimembrie 2009 in judetul Salaj.Accidentul a avut loc intre localitatile Bocsa si Salajeni pe drum E81. Barbatul se

intorcea cu caruta incarcata cu braha spre casa insa dupa ce a ajuns la o intersectie nu a acordat prioritate unei masini fiind lovit pe lateral si proiectat apoi intr-o alta masina pe sensul opus.Soferii au fost testati cu aparatul etilotest insa nici unul dintre ei nu consumase alcool.In urma impactului carutasul a decedat iar celelalte 4 persoane soferul din opel si cei 3 din ford au scapat ca prin minune cu leziuni usoare.

La fata locului a sosit ambulanta care le-a acordat ingrjirile necesare victimelor si descarcerea care a intervenit pentru scoaterea carutasului dintre rotile opelului. Barbatul a lasat in urma o sotie indurerata si 2 copii au ramas fara tata.

Andrei Crisan, purtator de cuvant ISU Salaj: In autoturismul marca opel era o persoana incarcerata intre roti s-a intervenit pentru scoaterea acesteia insa din pacate s-a constatat ca era decedat.In continuare se va actiona la spalarea soselei pentru a se circula in conditii normale.

Naghy Emanuela agent politia rutiera Salaj: Intre localitatile Bocsa si Salajeni pe DE 81 a avut loc un accident in care au fost implicate o caruta si 2 masini. Din primele cercetari se pare ca atelajul cu tractiune animala nu a acordat prioritate de trecere masinilo si a fost lovit pe lateral si apoi proiectat intr-o alta masina. In urma impactului carutasul a murit si celalalte persoane au suferit leziuni usoare. Soferii au fost testati cu etilotestul insa nu au consumat alcool.

Pentru mai bine de 2 ore traficul s-a desfasurat cu dificultate, circulatia desfasurandu-se pe un singur sens.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *