SPECTACOL CARITABIL PENTRU ALEX MOISI

EXPOZIŢIA CONFECŢIONAREA TRADIŢIONALĂ A PIEPTENILOR
11 decembrie 2019
Cultura sub vremuri
9 ianuarie 2020

SPECTACOL CARITABIL PENTRU ALEX MOISI

Clubul LMT, în parteneriat cu asociația ProTeatru, organizează în data de 19 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău

un spectacol cultural cu scop caritabil: “HO HO HO HA HA HA”.

 

Scopul proiectului este de a populariza povestea lui Alex Moisi, un tânăr din Șimleu Silvaniei, ce suferă de leucemie, al cărui caz merită susținere din partea întregii comunități sălăjene. Mai mult, evenimentul este unul cultural, artistic, contribuind, astfel, la interesul tinerilor față de arta frumosului și a teatrului. În plus, artiștii prezenți la acest eveniment nu reprezintă nume neglijabile: de la trupa de improvizație “ImproVshow” din Cluj, la o trupă impresionantă de stand-up din Cluj, până la talentata tânără cântăreață, Miruna Muste, toate aceste fiind prezentate de carismaticul Adrian Lungu. Aceștia vor asigura o atmosferă placută și un show de neuitat, insuflând spiritul Crăciunului spectatorilor, în speranța donațiilor, indiferent cât de mici.

Proiectul va dura aproximativ doua ore începând cu ora 19:00 , iar prețul unui bilet va fi de 20 de lei, suma strânsă urmând sa fie donată acestui caz tragic.

Vă așteptăm cu drag, minunate suflete ale mileniului trei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *