A INTRAT CU MASINA INTR-O TURMA SI A OMORAT 21 DE OI

A INTRAT IN PLIN ÎNTR-O TURMĂ DE OI. 21 AU DECEDAT
3 noiembrie 2022
Incendiu la o casă din municipiul Zalău
3 noiembrie 2022

A INTRAT CU MASINA INTR-O TURMA SI A OMORAT 21 DE OI

La data de 3 noiembrie 2022, la ora 06:25, polițiștii Biroului Rutier Zalău au fost sesizați să intervină la un accident de circulație produs pe Drumul Național 1H, la intrarea în localitatea Hereclean. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că, un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bănișor, în timp ce conducea un autoturism, pe sectorul de drum sus-menționat, la kilometrul 68, a intrat în plin într-o turmă de oi, care traversau drumul public, fiind însoțite de cioban. În urma incidentului, 21 de oi au decedat, iar pasagerul de pe bancheta spate a autoturismului, un bărbat, de 60 de ani, din comuna Vârșolț, a suferit lezziuni și a fost transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. Proprietarul animalelor este un bărbat, de 48 de ani, din orașul Șimleu Silvaniei, care s-a deplasat la fața locului pentru a elibera carosabilul și a transporta animalele decedate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj.

2 Comments

  1. Mumuka spune:

    De ce nunma mira iresponsabilitatea proprietaruli? Oare verifica cineva contractul de munca a ciobanului? Sau iar lucreaza pe nv cum se obisnuieste la abator. D- ul patron ii da 100 lei si o batuta apoi il arunca si pe el la marginea santului langa animalele calcate cum are obiceiul sa faca cu oameni necajiti din slujba lui

  2. Sanyi spune:

    Dimineata la ora sase ce a cāutat oile pe drum? Era si ceatā, drumul umed. Bine cā dacā se întâmple
    un accident, soferii sunt,vinovati. Fiind cā āl cunosc soferul personal, am curaj sâ spun cā el nu-i „ralist ” Accidentul asta putea sā se întāmple la ori care -i om care conduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *