Marele Premiu pentru Alexandra Antal la Festivalul concurs de folclor „Rozmarin în colțu mesii”

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Alexandra Antal, solistă vocală colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a

câștigat Marele Premiu la cea de-a cincea ediție a Festivalului concurs de folclor „Rozmarin în colțul mesii”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare la Medieșu Aurit în 11 martie a.c.

 

 

Antal Alexandra-Maria este născută în Zalău la data de 02.02.2001 cu domiciliul  în localitatea Recea, comuna Vârșolț, județul Sălaj. Este elevă la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău, în clasa a XI- a. A început să cânte de la vârsta de 6 ani, prima profesoară fiindu-i d-na Cornelia Neaga. De doi ani este colaboratoare a Ansamblului Folcloric „Meseșul”, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În decursul activității artistice a obținut numeroase premii, dintre care amintim:

- Trofeul Festivalului „Mândru cântec sălăjean”, Zalău, 2017;

- Premiul I la Festivalul „Emanuel Elenescu”, Piatra Neamț, 2017;

- Premiul III la Festivalul „Mureș pe marginea ta”, Ocna Mureș, 2017;

- Premiul I la Concursul  „Viva la musica”, Zalău 2017;

- Premiul III la Festivalul „Rozmarin în colțu mesii”, Medieșu Aurit, Satu Mare, 2016;

- Premiul II la Festivalul „Art Talent”, Brașov 2016.

A fost selectată pentru etapa finală a emisiunii „O vedetă populară”,  emisiune realizată de Elize Stan și difuzată pe postul de televiziune TVR 1.

 

Adauga comentariul tau