Home Articole Cultura „Viva la Musica”, supliment al revistei Caiete Silvane

„Viva la Musica”, supliment al revistei Caiete Silvane

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

A apărut suplimentul revistei Caiete Silvane dedicat celei de-a XX-a ediții a Concursului Național „Viva la Musica”. Suplimentul, distribuit gratuit participanților la concursul amintit, a fost coordonat de profesorii Titus Câmpean și Ioan Chezan și a apărut cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

 

A XX-a ediție a Concursului Național „Viva la Musica” a avut loc Zalău vineri, 11 mai 2018, în organizarea Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, Primăriei Municipiului Zalău, Casei Municipale de Cultură și Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

 

Din suplimentul „Viva la Musica”: „Profesionalismul, corectitudinea, transparenţa, căldura, colegiali­tatea sunt atribute ale organizatorilor care au făcut ca acest concurs să crească an de an în calitate şi să fie apreciat şi dorit de un număr din ce în ce mai mare de concurenţi.  Odată cu trecerea timpului, se întâmplă un fenomen greu de ex­plicat. Deşi concursul creşte în calitate, apar o serie de piedici de fac­tură birocratică ce fac tot mai greoaie organizarea lui. Considerăm că un asemenea eveniment este de o mare importanţă pentru progresul învăţământului artistic. Este inimaginabil efortul pe care-l fac elevii, ca­drele didactice şi părinţii pentru pregătirea şi participarea la asemenea manifestări”. Prof. dr. Ioan Chezan

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, sâmbătă 26 mai 2018

Zalau 14°C | 27°C Cer parţial noros
Cluj-Napoca 13°C | 27°C posibil ploaie
Baia-Mare 1°C | -18°C Zăpadă
Bucuresti 16°C | 28°C Cer senin
Satu-Mare 14°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Timisoara 14°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Constanta 18°C | 22°C posibil furtună cu descărcări electrice
Brasov 12°C | 24°C Cer parţial noros

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
1 membru online
Forum
  • No posts to display.