Home Articole Eveniment Apel umanitar: Exista sperante pentru simleuanul LEVENTE!

Apel umanitar: Exista sperante pentru simleuanul LEVENTE!

Evaluare utilizator: / 8
Cel mai slabCel mai bun 

Apel umanitar: Exista sperante pentru LEVENTE!

Simleuanul MOLNAR LEVENTE-ADAM militar profesionist la UM 01465 Simleu Silvaniei ,implineste pe data de 28 Aprile 2019 , 29 de ANI de vata.La nici jumatate de varsta ce reprezinta sperata de viata in Romania (aproximativ 74 de ani)si mai inainte de a reusi sa isi intemeieze propria familie,destinul la lovit pe neasteptate,fiind de curand diagnosticat cu limfon Non-Hodgkin,o boala grea si de multe ori necrutatoare.

Si pentru ca un neacaz nu vine ncioadata singur,acum cateva saptamani,si-a pierdut si tatal,rapus de boala grea ce nu face diferenta intre oameni atunci cand ii loveste,care este cancerul. Pentru tatal sau IOSIF , eforturile familiei au fost inutile,dar LEVENTE are sansa sa se vindece,insa are nevoie de ajutorul nostru ,al tuturor,Medicii de la Clinica Universitara Debrecen /Ungaria,au confirmat – EXISTA SPERANTA PENTRU LEVENTE!!

Colegii de la UM 01465 Simleu-Silvaniei il va ajuta neconditionat,insa efortul financiar este una urias,familia luand deja decizia de a vinde CASA. LEVENTE urmeaza tratamente bazate pe chimioterapie,intr-un cuantum lunar de aproximativ 24000 LEI, Iar daca acestea nu vor reusi se va recurge la o procedura medical in cuantum de aproximativ 100.000 EURO!!!

Va solicitam sprijin financiar,si orice suma,oricat de neisemnata ar fi, pentru LEVENTE INSEAMNA ENORM! Poate ca nu vom reusi sa ii salvam casa, dar viata sa  cu siguranta este in puterea noastra sa o salvam.

Puteti face donatii la unitatea noastra,sau direct in contul militarlui, MOLNAR LEVENTE-ADAM, DESCHIS IN LEI LA BANCA ROMANIA PENTRU DEZVOLTARE (BRD) :RO24BRDE330SV96283943300.

IMPREUNA PUTEM SALVA O VIATA!!!!

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, luni 19 august 2019

Zalau 16°C | 31°C

Cluj-Napoca 16°C | 30°C

Baia Mare 17°C | 31°C

Bucuresti 16°C | 33°C

Satu Mare 19°C | 35°C

Timisoara 19°C | 34°C

Constanta 18°C | 28°C

Brasov 14°C | 28°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat