Home Articole Eveniment Legendele fotbalului romanesc si Federatia de Culturism si Fitness, Alaturi de Arni

Legendele fotbalului romanesc si Federatia de Culturism si Fitness, Alaturi de Arni

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Un meci de fotbal amical intre reprezentantii Federatiei Romane de Culturism si Fitness

si Nationala Romaniei de Fotbal va avea loc  in data de 21 Aprilie, eveniment care se va desfasura la Sala Sporturilor din municipiul Zalau. Presedintele Gabriel Toncean si-a anuntat sustinerea fata de fostul culturist de performanta Arnold Schlachter și doreste sa organizeze evenimentul sportiv cu strangere de fonduri. Vor participa sportivi de talie internationala: BOGDAN FARCAS, FERI ANDRASONI, REMUS HEREDEU, GEORGIANA PADURE, COZMA ALEXANDRA, ELENA HALACU si legendele fotbalului romanesc MIREL RADOI, MIODRAG BELODEDICI, JEAN VLADOIU, ADRIAN MIHALCEA, LUCIAN SANMARTEAN.

 

Arnold Schlachter fost culturism de performanta, presedintele Clubului Sportiv Dracula GYM Zalau, jurnalist la televiziunea locala online ZTV.ro si corespondent Antena 1&3, tatal unui baietel de 2 ani si 5 luni, a fost diagnosticat in luna februarie cu tumoare cancerigena agresiva invaziva (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee şi esofag; a necesitat reconstrucţie de esofag), toate aceste organe fiind indepartate in urma a 3 operatii la care a fost suspus in mai putin de 2 luni. Din pacate, boala sa a fost depistata in faza avansata.

Pentru cei care nu ştiu, Arnie a practicat culturismul, inca din anul 1993 si a avut rezultate bune si la Campionatele Regionale si Nationale. Sportivii clubului Hercules GYM Zalau la acea vreme au avut medalii la competitiile de anvergura din Romania.

De cativa ani Arni, a devenit arbitru, ultima data a arbitrat la Campionatul National de Culturism si Fitness – Masters din anul 2016, desfasurat la Simleu Silvaniei.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, sâmbătă 18 ianuarie 2020

Zalau -5°C | 1°C

Cluj-Napoca -6°C | 1°C

Baia Mare -6°C | 5°C

Bucuresti -2°C | 4°C

Satu Mare -5°C | 3°C

Timisoara -5°C | 3°C

Constanta 2°C | 6°C

Brasov -7°C | 7°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat