Home Articole Eveniment SESIUNEA INTERJUDEȚEANĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE ȘI METODICE A PROFESORILOR DE MATEMATICĂ

SESIUNEA INTERJUDEȚEANĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE ȘI METODICE A PROFESORILOR DE MATEMATICĂ

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

SESIUNEA INTERJUDEȚEANĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE ȘI METODICE A PROFESORILOR DE MATEMATICĂ

Filiala Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, a organizat, la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, în data de 11 mai 2019, Sesiunea Interjudeţeană de Comunicări Ştiinţifice şi Metodice a Profesorilor de Matematică din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

 

În programul sesiunii, au fost înscrişi 30 de profesori cu 25 de lucrări repartizate pe două secţiuni: secțiunea teoretico-ştiinţifică şi secțiunea metodico-didactică.

Invitaţii de onoare ai acestei sesiuni, conferenţiar universitar doctor Vasile Pop, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi conferenţiar universitar doctor Dan Bărbosu, de la Centrul Universitar de Nord Baia Mare - Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, au moderat activităţile pe secţiuni.

Lucrările sesiunii au fost conduse de domnul profesor Ioan Jecan, preşedintele Filialei Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România.

În cadrul acestei manifestări au fost sărbătoriţi şi felicitaţi profesorii Liviu Vlaicu, Valeriu Gornoavă şi Ioan Ţifrea pentru activitatea lor deosebită, care a marcat învăţământul matematic sălăjean.

A fost un bun prilej pentru promovarea creativităţii, pentru identificarea şi utilizarea de noi resurse alternative didactice, pentru diseminarea exemplelor de bună practică.

Felicitări tuturor participanţilor!

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, vineri 22 noiembrie 2019

Zalau 0°C | 11°C

Cluj-Napoca -1°C | 10°C

Baia Mare 2°C | 11°C

Bucuresti 3°C | 5°C

Satu Mare 1°C | 13°C

Timisoara 1°C | 14°C

Constanta 8°C | 12°C

Brasov 1°C | 11°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat