Home Articole Externe Captura impresionanta de tigari de contrabanda

Captura impresionanta de tigari de contrabanda

Evaluare utilizator: / 11
Cel mai slabCel mai bun 

7 Persoane dintre care 3 din Salaj, 2 din S.M si 2 din M.M au fost retinute pentru trafic de tigari. Miercuri dimineata au fost organizate 23 de perchezitii domiciliare pe raza a 3 judete din Salaj, Satu Mare si Maramures la locuinţele şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi

persoane fizice. In jur de 150 de persoane au luat parte la aceasta actiune cu spijinul Brigăzii Mobile de Jandarmi Cluj, IJJ Sălaj, SCCOA Sălaj şi alte structuri din cadrul IPJ Sălaj.
Au fost ridicate in vederea confiscarii 127.436 de tigarete de provenienţă Ucraina, Rusia  si duty free only in valoare de 1.281.751lei , 649 l de alcool din care 525 l de alcool dublu rafinat si 128 l de lichior contrafacut, 56.200 lei si 970 Euro, o arma cu aer comprimat si o sabie ningea, o autoutilitară marca Ford, o remorcă cu prelată, o autoutilitară marca Mercedes înmatriculată în Anglia, toate având locuri special amenajate pentru camuflarea ţigărilor, înscrisuri privind sume de bani pe care învinuiţii le aveau de încasat de la distribuitorii lor.


Iosif Ghiurca inspector Sef, politia Salaj:  În urma informaţiilor obţinute de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sălaj şi ai Serviciului  de  Informaţii şi Protecţie Internă Sălaj, precum şi în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Jibou, s-a procedat la efectuarea unui număr de 23 percheziţii domiciliare la locuinţele şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi persoane fizice situate pe raza judeţelor Sălaj, Satu Mare şi Maramureş.La acţiune au participat 150 de lucrători


Cele  şapte persoane   urmează a fi prezentate  Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Cantitatea cea mai mare se vindea pe raza judetului Satu Mare unde era si depozitata. De acolo se distribuiau pe SJ si MM. Se vindeau in general in unitati comerciale sau pe la coltul strazii. Grupul infractional era urmarit de 6 luni de politisti. Pedeapsa prevazuta pentru aceste infractiuni este de 5-15 ani.

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, vineri 18 octombrie 2019

Zalau 8°C | 25°C

Cluj-Napoca 8°C | 24°C

Baia Mare 10°C | 26°C

Bucuresti 10°C | 24°C

Satu Mare 10°C | 26°C

Timisoara 10°C | 27°C

Constanta 12°C | 21°C

Brasov 7°C | 24°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat