Home Articole Politica Fekete Carol pe lista PMP la la Europarlamentare

Fekete Carol pe lista PMP la la Europarlamentare

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

PMP Salaj consideră că Mişcarea Populară are cea mai performantă listă de candidaţi la alegerile europarlamentare, în timp ce

pe listele celorlalte partide mustesc nepotismele și oamenii învechiți. Reprezentanţii PMP Fekete Carol, Vlad Chereches, Florentina Chis si Marius Blaj au prezentat  într-o conferinţă de presă, atuurile candidaţilor PMP pentru alegerile europarlamentare.

 

Liderii filialei PMP Salaj au dat exemplul PSD şi PNL, unde candidaţii propulsaţi pe locuri eligibile se află în strânse legături, de rudenie sau de prietenie, cu şefii partidelor care îi susţin.

Soţia liderului PNL, Crin Antonescu, soţia şefului PSD, Victor Ponta, soţia lui Rareş Mănescu, primar al sectorului 6 din Bucureşti şi secretar general al PNL sunt doar câteva exemple ale nepotismului practicat în cele două partide, au arătat liderii PMP Salaj. Totodată, aceştia au criticat promovarea pe liste a unor persoane neperformante, cum sunt Ecaterina Andronescu şi Maria Grapini, ambele cu rezultate foarte slabe ca ministru şi cunosute pentru opţiunile lor anti-reformiste.

Reprezentanţii PMP Salaj au prezentat, în oglindă, profilurile primilor 12 candidaţi de pe lista Partidului Mişcarea Populară, despre care au spus că reprezintă dovada că se poate face o listă curată și performantă pentru europarlamentare. Liderii PMP au arătat că Mişcarea Populară a promovat pe locuri eligibile candidaţi cu rezultate în Parlamentul European, tineri cu o activitate profesională remarcabilă şi oameni cu o carieră profesională şi politică respectabile.

Pe lista PMP pe pozitia 29 se află şi candidatul din judetul Salaj, Fekete Carol. Dl Fekete Carol s-a lansat in politica in anul 1990, din 1996 pana in 2004 a facut parte din executivul Primariei Municipiului Zalau, ocupand functia de viceprimar. Din 2004 pana in prezent lucreaza in cadrul serviciilor publice (SC Uzina Electrica, Compania de Apa), ocupatia de baza fiind constructor in constructii civile, industriale si agrozootehnice. A implementat mai multe programe PHARE la nivelul judetului si municipiului.

Reprezentanţii partidului au amintit că la Mişcarea Populară, desemnarea listei de candidaţi s-a făcut, în premieră, printr-o procedură democratică, ce a implicat votul tuturor organizaţiilor.

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, sâmbătă 20 iulie 2019

Zalau 16°C | 29°C

Cluj-Napoca 15°C | 28°C

Baia Mare 16°C | 25°C

Bucuresti 18°C | 32°C

Satu Mare 19°C | 31°C

Timisoara 18°C | 32°C

Constanta 19°C | 28°C

Brasov 13°C | 26°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat