Home Articole Politica Cinci lideri ai PNȚCD Sălaj au decis să intre în echipa PNL

Cinci lideri ai PNȚCD Sălaj au decis să intre în echipa PNL

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Cinci lideri ai PNȚCD Sălaj au decis să vină în echipa noastră, a Partidului Național Liberal, iar în perioada următoare ni se vor

alătura și alți vechi țărăniști sălăjeni.  Deși și până acum cele două partide istorice au avut o colaborare corectă în județul Sălaj și ne-am găsit în multe bătălii politice de aceeași parte a baricadei, împărtășind adesea scopuri comune,  decizia noilor noștri colegi de a se înscrie în PNL a fost motivată și de gesturile iresposanbile ale președintelui național ilegitim  al PNȚCD, care, din postura de „purtător de ștampilă”,  a dus partidul lui Maniu, Mihalache și Coposu la ordinele PSD  - urmașul de facto  al Partidului Comunist .

 

“Salut decizia noilor noștri  colegi, oameni de calitate,  cu respect față de valorile dreptei  și ale creștin democrației. Suntem convinși că aportul lor va fi unul  semnificativ și, personal, mă bucur că familia creștin democrată a sălăjenilor se reunește. Pentru că, dincolo de aritmetica electorală (extrem de importantă și ea) există principii care ne unesc și pentru care merită să luptăm. Împreună cu ei, împreună cu sălăjenii de bună credință, sunt convins că vom reuși să scăpăm județul de guvernarea PSD  care a transformat Salajul in "Teleormanul Ardealului" și, în ton cu sloganul PNL pentru europarlamentare , să aducem, din nou (acolo unde a fost și unde îi este locul)  - Sălajul în primul rând!”, a declarat Lucian Bode, președinte PNL Sălaj.

Lista noilor colegi – Alexandru Bora,  fost vicepreședinte PNȚCD Sălaj, Traian Iepure – fost vicepreședinte PNȚCD Sălaj, Călin Taloș - fost vicepreședinte PNTCD Sălaj, Silvia Pencu –  fost secretar general PNȚCD, Marin Pop – doctor în istorie.

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 16 octombrie 2019

Zalau 9°C | 25°C

Cluj-Napoca 8°C | 25°C

Baia Mare 10°C | 27°C

Bucuresti 9°C | 21°C

Satu Mare 12°C | 27°C

Timisoara 11°C | 28°C

Constanta 13°C | 20°C

Brasov 7°C | 23°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat