Home Articole Social Au fost aplicate peste 100 de sanctiuni

Au fost aplicate peste 100 de sanctiuni

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Marți, 5 decembrie a.c., polițiștii sălăjeni au intervenit la aproximativ 30 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Pentru

ilegalitățile depistate în urma acțiunilor și intervențiilor, au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

 

 

Oamenii legii au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 

Astfel, polițiștii au intervenit la 29 de evenimente, din care 19 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

 

În urma activităților au fost constatate 14 infracţiuni, din care nouă infracțiuni contra patrimoniului, două infracțiuni la regimul circulației rutiere , iar trei au constituit alte fapte.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 109 sancţiuni contravenţionale, din care nouă la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 91 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și nouă la alte acte normative.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 25325 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost reținute cinci premise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

Exemple:

Marți, 05 decembrie a.c., la ora 23:10, polițiștii jibouani au depistat pe DJ 110D, prin localitatea Cristolțel, un bărbat de 62 de ani, din localitate, care  conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Marți, 05 decembrie a.c., la ora 13:30,  un bărbat din Zalău a sesizat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au spart geamul portierei faţă stânga a autoturismului, care se afla parcat pe Aleea Tineretului, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei (un minor din Zalău) a fost       identificată în scurt timp.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere.

 

Adauga comentariul tau

Membrii ztv

ZTV.ro
Sondaj
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, duminică 18 martie 2018

Zalau -2°C | 5°C posibil ploaie
Cluj-Napoca 0°C | 7°C Ploaie
Baia-Mare -2°C | 1°C Gheaţă
Bucuresti -3°C | 3°C Gheaţă
Satu-Mare -2°C | 2°C Cer acoperit
Timisoara -1°C | 4°C Ploaie
Constanta -3°C | 8°C Ploaie
Brasov -2°C | 4°C Ploaie

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Newsletter ZTV


Primeşte HTML?

Mini Chat
Contacteaza-ne!
Urmareste-ne pe Facebook!
Utilizatori Online
0 membrii online
Banner