Home Articole Social Circulatia va fi inchisa pe strada Simion Oros

Circulatia va fi inchisa pe strada Simion Oros

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În cadrul ședinței de miercuri, 7 februarie, la care au participat viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, reprezentanți ai

Direcției Tehnice din cadrul instituției și reprezentanți ai SC Drum Inserv SRL, s-a stabilit data de 12 februarie a.c. pentru începerea  lucrărilor de „refacere acoperire Valea Zalăului tronson km (0+040 – 0+065)”, necesare finalizării obiectivului de investiții ,,Amenajare parcare și amenajare peisagistică pentru piața agroalimentară din zona centrală”.

 

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de luni, 12 februarie, circulația pe Strada Simion Oros, de la trecerea de pietoni din fața Inspectoratului Școlar Județean, până la intersecția dintre Strada Simion Oros cu Strada Parcului va fi închisă circulației publice, cu următoarele excepții:

- pentru riverani, accesul auto este permis până la parcarea supraterană nou construită, cu acces dinspre Strada 22 Decembrie 1989;

- pentru aprovizionare Hala Agroalimentară, accesul este permis dinspre Strada 22 Decembrie 1989, fiind dirijat prin indicatoare rutiere.

Lucrările constau în: desfacerea acoperirii Văii Zalăului în zona cuprinsă între Inspectoratului Școlar Județean și intrarea în centrul comercial Activ Plazza Mall, dinspre Strada Simion Oros; executarea lucrărilor de consolidare a malurilor văii și refacerea acoperirii văii. Executantul lucrării de refacere este SC Drum Inserv SRL, termenul de execuție este de 11 săptămâni, iar valoarea contractului de lucrări este de 800.033,66 lei inclusiv TVA.

 

Adauga comentariul tau

ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, duminică 27 mai 2018

Zalau 13°C | 27°C Cer senin
Cluj-Napoca 13°C | 27°C Cer senin
Baia-Mare 14°C | 27°C posibil furtună cu descărcări electrice
Bucuresti 13°C | 26°C Cer parţial noros
Satu-Mare 15°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Timisoara 14°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Constanta 16°C | 21°C posibil ploaie
Brasov 12°C | 22°C posibil ploaie

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Mini Chat