Home Articole Social Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

În data de 12.02.2018, la Inspectoratul de Jandarmi  Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru

6 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 09 martie 2018.

 

Un număr de 2 studenţi de anul I vor fi repartizaţi Detaşamentului I Jandarmi Mobil unde vor executa misiuni de ordine publică, 3 studenţi de anul II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, iar 1 student de anul IV se va deprinde cu activităţile specifice Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Statului Major.

Alţi 3 studenţi, aflaţi în anul III de studiu, în prezent în practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, se vor alătura colegilor lor în data de 19.02.2018 şi îşi vor continua stagiul de pratică în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea  şi perfecţionarea deprinderilor practice.

 

 

l

 

Adauga comentariul tau

ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, duminică 27 mai 2018

Zalau 13°C | 27°C Cer senin
Cluj-Napoca 13°C | 27°C Cer senin
Baia-Mare 14°C | 27°C posibil furtună cu descărcări electrice
Bucuresti 13°C | 26°C Cer parţial noros
Satu-Mare 15°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Timisoara 14°C | 28°C posibil furtună cu descărcări electrice
Constanta 16°C | 21°C posibil ploaie
Brasov 12°C | 22°C posibil ploaie

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Mini Chat