Banner
Home Articole Social Concursul Tinerilor Fermieri- "Tânăr român, fermier european!"

Concursul Tinerilor Fermieri- "Tânăr român, fermier european!"

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În calitate de europarlamentar, de membru al Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European și de

membru al Grupului PPE din PE, îmi face o deosebită plăcere să anunț concursul devenit deja tradițional pentru tineri și anume "Tânăr român, fermier european!".

 

Concursul, organizat cu sprijinul Grupului PPE, este dotat cu 4 excursii la Parlamentul European de la Bruxelles în perioada 17-18 octombrie 2018 iar cel mai important lucru este faptul că unul dintre proiectele câștigătoare va participa și la Congresul Tinerilor Fermieri desfășurat de Grupul PPE la Bruxelles în perioada de mai sus.

Competiţia este deschisă pentru tinerii fermieri sub 40 de ani. Participanţii trebuie să transmită la adresa de e-mail [email protected] o prezentare de maximum 2 pagini a unui proiect agricol implementat de către ei, însoţit de poze şi/sau un film de prezentare a afacerii proprii din care să reiasă activitatea pe care o desfășoară.

Perioada de transmitere a proiectelor este 12-23 septembrie 2018.

Din cele 4 proiecte câștigătoare, un proiect va fi susţinut de către un tânăr fermier şi în cadrul Congresului Tinerilor Fermieri, eveniment organizat de către Grupul PPE în perioada 17-18 octombrie 2018, la Bruxelles, la una dintre cele 3 categorii:

1. Cel mai bun proiect

2. Proiectul cel mai durabil

3. Proiectul cel mai inovativ

 

Rolul jucat de tinerii fermieri este esenţial pentru dezvoltarea sustenabilă a agriculturii. Tocmai de aceea, concursul "Tânăr român, fermier european!", are ca scop sporirea vizibilității tinerilor fermieri care au ales să perfomeze în mediul rural din România şi identificarea activităţilor inovative, sustenabile şi cu o orientare corectă înspre piaţă precum și oferirea unui exemplu de bune practici pentru alți tineri care doresc să investească în agricultură.

Aştept eventualele întrebări la adresa:

[email protected]

Mult succes tuturor!

Foto: Agrointeligența

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, joi 18 aprilie 2019

Zalau 3°C | 18°C

Cluj-Napoca 3°C | 17°C

Baia Mare 3°C | 18°C

Bucuresti 3°C | 16°C

Satu Mare 5°C | 20°C

Timisoara 4°C | 20°C

Constanta 5°C | 13°C

Brasov 2°C | 12°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Mini Chat