Home Articole Social Au descoperit 400 grame de cocaina

Au descoperit 400 grame de cocaina

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bucureşti, sub

coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală, au reușit destructurarea unei grupări care s-ar fi ocupat cu traficul international de droguri de mare risc. Drogurile ar fi fost procurate din Italia, transportate în Romania și comercializate pe raza municipiului București și a județului Ilfov.

 

 

În urma verificărilor și perchezițiilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat peste 400 de grame de cocaină, bani și un autoturism.

 

În fapt, în noaptea de 4/5 ianuarie a.c., politiștii din cadrul Serviciul Antidrog al B.C.C.O. București au oprit în punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier, din județul Mehedinți, un autoturism, înmatriculat în București, în interiorul căruia se aflau 2 bărbați, de 33, respectiv 34 de ani.

 

În urma verificărilor, beneficiind și de sprijinul unui câine specializat în depistarea drogurilor, polițiștii au descoperit aproximativ 400 de grame de cocaină, aceasta fiind disimulată în bordul autoturismului.

 

În dimineața zilei de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul B.C.C.O. București au efectuat 4 percheziții simultane, la locuințele membrilor grupării, iar la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din Ilfov au fost găsite aproximativ 30 de grame de cocaină, droguri care ar fi fost deținute în vederea comercializarii.

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat 6.650 de lei, 2.100 euro și un autoturism de lux.

 

3 persoane au fost prezentate la D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, toate 3 fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul de 33 de ani, din județul Ilfov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cel de 36 de ani, tot din Ilfov, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Toți 3 sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000.

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bucureşti continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Activitățile au beneficiat și de sprijinul politiștilor din cadrul B.C.C.O Craiova - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, precum și al celor din cadrul Inspectoratului  General al Poliției de Frontieră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 17 iulie 2019

Zalau 11°C | 25°C

Cluj-Napoca 10°C | 26°C

Baia Mare 11°C | 24°C

Bucuresti 17°C | 29°C

Satu Mare 13°C | 27°C

Timisoara 13°C | 27°C

Constanta 18°C | 28°C

Brasov 10°C | 24°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat