Home Articole Social Politistii au aplicat peste 500 de sanctiuni

Politistii au aplicat peste 500 de sanctiuni

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice,

polițiștii au intervenit în perioada 10-12 ianuarie a.c. la peste 60 de evenimente, au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat 27 de infracțiuni.

 

 

Oamenii legii au intervenit la 61 de evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 27 de infracţiuni, din care trei la regimul circulației rutiere (conducere fără permis), 11 infracţiuni contra patrimoniului (tentativă de furt, furturi, distrugere), iar diferența au constituit alte fapte.

 

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 507 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 136195 lei.

 

Totodată, au fost reținute 25 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

 

În perioada de referință nu au fost înregistrate accidente de circulaţie grave şi nici evenimente majore, cu impact asupra siguranţei publice.

 

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

 

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

 

De asemenea, recomandăm cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 22 ianuarie 2020

Zalau -3°C | 2°C

Cluj-Napoca -4°C | 2°C

Baia Mare -2°C | 1°C

Bucuresti -3°C | 7°C

Satu Mare -4°C | 3°C

Timisoara -4°C | 4°C

Constanta 0°C | 8°C

Brasov -5°C | 3°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat