Home Articole Stiri din Tara Valentin retinut pentru trafic de droguri - stiri din tara

Valentin retinut pentru trafic de droguri - stiri din tara

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

La data de  13.07.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial

Caraş-Severin au dispus la reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  Boghian Valentin,  în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în tara fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

 

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 10-11.07.2017, inculpatul  Boghian Valentin utilizând un serviciu de transfer al banilor a cumpărat o cantitate de cca 500 grame droguri de risc şi a dispus introducerea acesteia în ţară printr-un serviciu de coletărie internaţională.

Ulterior, în data de 12 iulie 2017   inculpatul  a fost depistat în flagrant, în orașul Oţelu Roșu, jud. Caras – Severin, în timp ce primea din Spania coletul în care se afla disimulată cantitatea de droguri de risc achiziţionată în vederea distribuirii.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin.

La data de 13.07.2017 Tribunalul  Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă a  inculpatului pentru  o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, marţi 17 septembrie 2019

Zalau 3°C | 19°C

Cluj-Napoca 3°C | 19°C

Baia Mare 5°C | 18°C

Bucuresti 11°C | 28°C

Satu Mare 5°C | 21°C

Timisoara 5°C | 21°C

Constanta 15°C | 28°C

Brasov 3°C | 20°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat