Home Articole Stiri din Tara Cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni

Cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, în urma căreia și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion,

au fost comemorați într-un mod inedit de 50 de membri ai clubului West Alpine Off ROAD.

 

 

Duminică, cei 50 de orădeni din cadrul Diviziei de Salvare a West Alpine Off Road au urcat la locul accidentului. Au făcut-o la bordul a 20 de autoturisme de teren, dar și pe jos, printre nămeți. pentru a-şi prezenta omagiile. Pentru a ajunge acolo, ei au mers deopotrivă cu cele 20 de maşini de teren angrenate în acest periplu, dar şi pe jos.

 

Ajunși la locul unde, pe 20 ianuarie 2014, s-a prăbușit un avion care transporta o echipă medicală de la București la Oradea, orădenii au aprins lumânări și au depus flori. Ei au fost însoţiţi şi de sora Aurei Ion, Mariana Ciucă și voluntari ai Asociației Aura Ion.

“Și așa cum "Brazii nu uită"..nici noi nu vom uita cele întamplate și ne dorim a fi un semnal de alarmă, ca niciodată în această țară astfel de evenimente să nu se mai repete! E greu de cuprins în cuvinte și cele trăite de noi, darămite de cei care s-au zbătut între viață și moarte în acele locuri”, au scris pe Facebook membrii clubului West Alpine Off Road.

 

A fost o drumeție de peste 350 de kilometri, organizată pentru a treia oară în ultimii ani, în Apuseni, la o altitudine de 1600 de metri. Cei 50 de orădeni au rămas pe munte timp de două zile.

 

Au fost prezenţi pe muntele Petreasa şi reprezentanţi ai Asociaţiei ”Aura Ion”. ”La cinci ani de la evenimetul tragic, 20 de maşini 4x4 au pornit pe muntele Petreasa, pentru a ajunge la locul accidentului din Apuseni şi pentru a ne aminti de Aura şi de sufletul ei frumos. Alături de noi a fost Cornel Doble Jr. şi cei 50 de oameni minunaţi de la WestAlpine Off Road, Divizia Salvare. Le mulţumim mult pentru ca ne-au ajutat să ajungem până aproape de locul accidentului şi pentru că ne sunt aproape şi în acest an”, au scris pe Facebook cei de la Asociaţia ”Aura Ion”. Ulterior, aceştia au donat 32 de cadouri copiilor din satul Trifeşti, comuna Horea, gestul simbolic desfăşurându-se în biserica din sat.

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, miercuri 20 noiembrie 2019

Zalau 6°C | 16°C

Cluj-Napoca 5°C | 16°C

Baia Mare 7°C | 16°C

Bucuresti 3°C | 13°C

Satu Mare 8°C | 19°C

Timisoara 8°C | 19°C

Constanta 7°C | 14°C

Brasov 2°C | 12°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat