Ai auzit cu siguranță despre asemănarea dintre cryptomonede și cazinou

Tombola la Târgul de nunți din Zalău
10 aprilie 2022
NICOMI A INAUGURAT AZI AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA , LA ZALAU
28 aprilie 2022

Ai auzit cu siguranță despre asemănarea dintre cryptomonede și cazinou

Probabil o întrebare foarte des adresată în ultimul timp, și anume: este investiția în cryptomonede la fel ca pariurile? Poate că și tu ți-ai pus de foarte multe ori această întrebare, iar răspunsul este unul chiar foarte simplu. În acest articol nu o să îți prezint sfaturi despre cum poți să investești în Bitcoin sau în alte cryptomonede, ci o să îți prezint care sunt câteva diferențe între cryptomonede și cazino. La cazinourile online poți beneficia și tu chiar acum de rotiri gratis dacă folosești codurile promoționale de pe site-urile de pariuri.

Sunt cryptomonedele un joc de noroc?

Simplu spus, cryptomonedele nu sunt un joc de noroc. Din cauza faptului că au devenit tot mai populare în ultimii ani, multe persoane au confundat cryptomonedele cu jocurile de noroc și mulți au fost foarte curioși după ce au aflat câți bani se pot câștiga din acestea. Faimoasele povești cu persoane care au devenit milionare peste noapte prin investiția în cryptomonede a stârnit și mai mult interesul oamenilor. Din păcate, odată cu apariția unei noi tehnologii cum sunt cryptomonedele au apărut și primele persoane care au încercat să îi înșele pe oameni.
Ca să facem totul clar și cât mai transparent, unii consideră că cryptomonedele sunt un joc de noroc deoarece, la fel ca la pariuri, trebuie să îți riști banii proprii pentru a putea face și mai mulți bani. La fel de bine te poți întreba dacă faptul de a paria pe o echipă de fotbal acum este același lucru cu a cumpăra o casă pe care să o renovezi și să o vinzi în 5 ani mult mai scump. Evident, nu au nici o legătură una cu alta. De obicei, pariurile sunt un mod de a face bani pe termen scurt însă fără să cunoști modul prin care o vei face. Indiferent că joci la pariurile sportive sau la poker, de obicei te vei juca și ca să te distrezi.
De exemplu, jucătorii profesionișți sunt mult mai atenți la pariurile pe care le fac și ei privesc jocul pe termen lung pentru a obține o valoare mai mare pentru pariurile pe care ei le fac. Dar de cele mai multe ori ceea ce diferențiază pariurile de investiția în cryptomonede este modul în care este făcută aceasta. Investiția în cryptomonede nu doar că are un risc destul de mare cu sine, ci este și ceva la care se urmărește evoluția pe termen lung. Spre exemplu, prețul unui Bitcoin este afectat de mai multe aspecte care să îl facă pe investitor să se gândească dacă este un moment bun ca să cumpere, să vândă sau să nu facă nimic. Chiar dacă și la pariuri există strategii de care poți să te folosești pentru a avea pierderi mai mici nu este același lucru.

Există vreo asemănare între cazinou și crypto?

Evident, cei care întreabă dacă cryptomonedele sunt jocuri de noroc cu siguranță că vor găsi asemănări. În primul rând, la ambele îți vei risca banii tăi. În funcție de rezultat fie vei avea șansa să câștigi fie să pierzi. Însă, investitorii în cryptomonede se folosesc de diferite unelte și informații care să îi ajute să aibă pierderi minime în special când cumpără o monedă importantă și fac o investiție mare. În schimb, un jucător obișnuit va căuta să facă profit în urma unui singur rezultat. Spre exemplu, Anglia a câștigat anul acesta FIFA World Cup. Dacă englezii ar fi primit mai multe penalități în ultima jumătate a finalei, valoarea pariului jucătorilor ar fi scăzut în mod considerabil.
Cel mai simplu mod de a ilustra dacă se aseamănă sau nu cele două este printr-un exemplu concret. Să presupunem că ai ales să pariezi 100 de dolari pe Anglia că va câștiga, iar aceștia au pierdut. Practic banii tăi sunt pierduți pe vecie. În schimb, dacă să zicem că ai fi cumpărat 50 de monede crypto, banii tăi nu vor fi pierduți. Indiferent că prețul acelei monede va scădea sau va urca, acelea vor fi tot monedele tale. Există însă o mică posibilitate ca un hacker să îți spargă contul și să îți fure toate monedele. Însă exact același lucru se poate întâmpla și în cazul în care alegi să joci pe un site de pariuri care nu este de încredere și îți este spart contul.

Faptul de a depune pe un site de pariuri Bitcoin nu este tot una cu investitul

Probabil că și tu știi deja că există destul de multe cazinouri care îți oferă posibilitatea să depui bani pe site-ul lor cu ajutorul cryptomonedelor, unele oferind chiar posibilitatea de a retrage banii de pe site în cryptomonede. Unii consideră că atunci când investești în Bitcoin este exact același lucru cu faptul de a cumpăra Bitcoin și a-l depune pe un site de pariuri. Atunci când îți depui în contul tău personal cu Bitcoin este același lucru ca și când ți-ai depune pe contul de la cazino bani folosind cardul de credit, Paypal sau transferul bancar.
Fondurile disponibile pe site nu îți vor fi afișate în Bitcoin. În schimb, pe site îți vor apărea în cont valuta pe care o folosește site-ul respectiv. De exemplu, dacă folosești Bitcoin pentru a-ți încărca contul în Europa, valuta îți va fi cel mai probabil în euro. Poți folosi cele mai populare cryptomonede pentru a paria pe sporturi și jocuri la cazino. Acestea includ: fotbal, poker, meciuri de box, basket, ruletă, blackjack, sloturi etc.

Concluzie

Așadar, acum că ai citit acest articol crezi că investitul în cryptomonede este același lucru cu jocurile de noroc? Evident, răspunsul este nu. Atunci când alegi să investești în cryptomonede există foarte mulți factori după care să te ghidezi și care pot să influențeze pozitiv sau negativ piața. În schimb, jocurile de noroc nu o să fie influențate de alți factori din exterior înafară de tine ca jucător. Sloturile spre exemplu nu vor fi afectate absolut deloc de modul în care apeși tu pe butonul de Spin. Iar dacă alegi să depui folosind cryptomonedele nu are legătură cu investitul în cryptomonede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.