Cum poți să câștigi mai des la sloturi?

Multicom va ureaza Craciun binecuvântat
23 decembrie 2021
Poți câștiga un Duster la Multicom
1 martie 2022

Cum poți să câștigi mai des la sloturi?

Sloturile video sunt probabil cele mai populare jocuri atât în ​​cazinourile online, cât și în cazinourile terestre din întreaga lume. În timp ce milioane de oameni le joacă, foarte puțini știu de fapt cum să câștige la sloturi sau cum funcționează aceste jocuri.

Este adevărat că, în cea mai mare parte, sloturile sunt jocuri de noroc în care nu poți face mare lucru pentru a schimba cotele în favoarea ta. Cu toate acestea, cunoașterea unora dintre cele mai importante lucruri pe care le voi descrie în acest ghid vă va ajuta să vă limitați pierderile și să aveți mai multe sesiuni câștigătoare.

Până când vei parcurge întregul ghid, vei ști ce sloturi să alegi, cum să îți dimensionezi pariurile în comparație cu bugetul tău și cum să eviți sloturile cele mai puțin profitabile. Iar dacă pasiunea ta nu este pentru sloturi, încearcă pariurile sportive, dar nu uita să te informezi legat de biletul zilei!

Cum funcționează sloturile?

Înainte de a putea ști cum să câștigi la sloturi, trebuie să înțelegi cum funcționează aceste jocuri în primul rând. Există multe teorii care circulă printre pasionați, dar cele mai multe dintre ele sunt complet greșite.

Este o presupunere larg acceptată, în special în cazinourile terestre, că sloturile care sunt încărcate cu bani de la unul sau mai mulți jucători îi vor plăti în cele din urmă altuia.

Adevărul este că toate sloturile, chiar și cele din generația mai veche, sunt echipate cu un cip RNG (generator de numere aleatoare), care generează numere într-un spectru masiv și decide rezultatulunei anumite rotații.

Aceasta înseamnă că rezultatul final al rotirii este decis în momentul în care apăsați butonul de rotire, iar oprirea rolelor sau orice altceva nu va schimba rezultatul.

Este adevărat că sloturile nu sunt complet aleatorii, deoarece tehnologia nu a venit încă cu o modalitate de a crea un adevărat generator de numere aleatoare.

Cu toate acestea, RNG-urile folosite de aparatele de slot, atât online, cât și offline, sunt atât de aproape de aleatoriu pe cât trebuie să fie pentru a se asigura că niciun jucător nu este înșelat în vreun fel.

Atâta timp cât jucați un joc de sloturi creat de un dezvoltator de sloturi bine cunoscut precum Novomatic, Playtech, NetEnt, Microgaming sau alte mărci licențiate, nu ar trebui să vă faceți griji în privința RNG-ului.

Alege sloturile cu cel mai mare RTP!

Când parcurgeți jocurile de sloturi pe site-urile de jocuri de noroc online sau în cazinourile fizice, verificați statisticile RTP ale unui titlu. Return-to-player (RTP) este avantajul jucătorului împotriva casei. Să luăm ca exemplu Good Girl Bad Girl de la Betsoft cu 97,8%, un RTP ridicat.

RTP indică cât de mult se poate aștepta un jucător ca un slot să-și ramburseze pariul. Dacă ar fi să pariezi 100 de lei pe Good Girl Bad Girl cu un RTP de 97,8%, probabil vei primi înapoi 97,8 lei după ce ai învârtit rolele de mai multe ori.

Sloturile cu mai puțin de 95% RTP sunt jocuri considerate slabe, în timp ce RTP-urile de rază medie au aproximativ 95% – 98%. Sloturile RTP cu gamă mai înaltă au o rată de 98% – 99% și este probabil să ofere câștiguri consistente cu randamente decente. Mega Joker de la NetEnt este un bun exemplu de slot cu o rată RTP de 99% care are un mod Supermeter cu plăți incredibil de mari.

Joacă sloturi gratis!

Jocurile slot gratuite sunt esențiale pentru a câștiga la sloturi. În loc să irosească fondurile prețioase pentru a înțelege cum funcționează o mașină de slot, jucătorii pot folosi jocurile gratuite pentru a afla cum funcționează jocul și pentru a înțelege cum să declanșeze orice caracteristici bonus.

Jucătorii noi de sloturi fac greșeala de a irosi bonusurile de cazinou sau propriile fonduri pe jocuri de sloturi cu bani reali, chiar dacă nu știu să joace. i. Folosind jocuri gratuite pentru a învăța, jucătorii de sloturi au un buget mai mare de utilizat pentru a obține câștiguri mari la sloturi.

Jucătorii vor găsi jocuri de slot gratuite în cazinourile online. Modalitatea de joc este aceeași cu versiunea pe bani reali, dar jucătorii nu pot retrage câștigaurile din jocul gratuit.

Citește recenzii despre sloturi!

Citirea și vizionarea recenziilor de sloturi pe diferite canale online vă poate ajuta să alegeți un slot care vă oferă în mod constant numeroase câștiguri. Puteți găsi recenzii de sloturi pe site-urile de cazinouri online sau pe site-urile afiliate. Site-urile utile, grupurile de rețele sociale, videoclipurile online și forumurile comunitare permit utilizatorilor să ofere feedback pentru diferite titluri, oferindu-vă mai multe informații despre diferitele sloturi online.

Videoclipurile online sunt o altă cale de luat în considerare, deoarece vă oferă o previzualizare mai bună a caracteristicilor slotului. Clipurile de recenzie vă pot ajuta să știți ce jocuri au caracteristici bonus care pot fi declanșate în timpul jocului.

Una dintre cele mai bune modalități de a înțelege mai bine un joc este să joci sloturi online gratuite, cum am menționat mai sus. Învârtirea rolelor fără să vă faceți griji cu privire la bugetvă ajută să aflați mai ușor despre modurile bonus ale jocului și alte caracteristici. În plus, puteți obține satisfacția de a câștiga prin jocurile gratuite.

Bugetul este crucial

Jucătorii care câștigă cel mai mult la sloturi știu să-și gestioneze bugetul. Ca și alte jocuri de cazino, aparatele de slot sunt disponibile pe nenumărate sume. Jucătorii inteligenți știu că este puțin probabil să câștige punând toți banii la un singur spin. De aceea își gestionează bugetul și plasează pariuri în conformitate cu bugetul lor. Nu numai atât, ei aleg jocuri de slot care le oferă și cel mai lung joc. Deci, chiar dacă nu câștigă nicio plată, nu au pierdut mai mulți bani decât au anticipat și totuși s-au distrat.

Te chinui să-ți dai seama cât timp va dura bugetul tau? Iată o soluție simplă. Înainte de a introduce bani într-un joc de slot, decideți pe câte linii de plată doriți să pariați și cât doriți să pariați pe fiecare. Luați acea sumă totală și împărțiți-o cu bugetul total. Deci, dacă ai avea un buget de 100 leii și ai dori să pariezi pe 10 linii de plată la 1 leu pe linie, bugetul tău ar dura timp de 10 rotiri.

Concluzie

Sloturile pot părea un joc de casino inocent în comparație cu celelalte, poate datorită formatului lor naiv și popularității în rândul publicului mai tânăr, dar nu lăsați aspectul lor distractiv să vă înșele. Este unul dintre cele mai captivante jocuri de cazinou, așa că asigurați-vă că aveți întotdeauna controlul, atât asupra jocului, cât și asupra banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.