Ghidul pas cu pas al păcănelelor online în 2021

Discovery România va prezinta cum se fabrica piscinele la WestCo Impex Zalau
11 iulie 2021
Tombola la magazinul MARIKANDY Zalau – luna august 2021
5 august 2021

Ghidul pas cu pas al păcănelelor online în 2021

Sloturile sunt cele mai populare tipuri de jocuri din cadrul cazinourilor în ziua de azi. Aproximativ 85% din încasările caselor de pariuri sunt generate de către sloturi.

Din nefericire, jocurile la sloturi sunt pur și simplu noroc chior și nu există nici o strategie sau vreun mod de a prezice când vei câștiga marele jackpot. Maximul pe care îl poți face este să speri că vei reuși să prinzi un astfel de jackpot. Totuși, poți folosi unele strategii pentru a pierde mai greu banii și să îți măreșți șansele de câștig. Dacă preferi pacanelele online, pe Maxbet casino online îți poți testa abilitățile la păcănele după ce citești acest articol care te va ajuta să îți îmbunătățeșți șansele.

1.Pregătește-ți planul

Chiar dacă sună clișeic, primul pas este să îți stabileșți un plan. Mulți jucători intră într-un cazino sau se conectează online la acesta fără ca măcar să aibă un plan în minte, lucru foarte dezastruos pentru majoritatea.

Stabilește dinainte suma de bani pe care eșți dispus să o joci. Aceasta trebuie să fie o suma fixă, determinată dinainte și să nu includă bani de care ai nevoie sau bani împrumutați. Dacă preferi să joci mai multe zile pe săptămână, atunci acești bani îi poți împărți în mod egal sau în sesiuni pentru a te asigura că nu rămâi fără aceștia prea repede. Dacă ți-ai stabilit suma de 1000 de lei de exemplu și vrei să joci 4 zile pe săptămână, atunci vei cheltui un maxim de 250 de lei pe zi pentru a te putea folosi de bani pe toate cele 4 zile. Încearcă să nu bei alcool pe parcursul acestor sesiuni, întrucât acesta te poate influența să iei decizii greșite și încearcă să îți cauți persoane care nu te vor împinge să joci chiar și după ce ai pierdut toți banii pe care ți-ai propus să îi foloseșți.

2.Înțelege cum funcționează sloturile

Trebuie să înțelegi puțin despre cum funcționează aceste sloturi. Câștigurile sunt generate pe baza combinațiilor de simboluri de pe ecran de pe o linie. Probabilitatea acestora este determinată de un program de calculator numit generator de numere aleatorii. Ține minte că aceste jocuri sunt programate în așa fel încât să îți ofere o șansă mai mică de câștig decât ai avea în mod normal pentru ca profitul pe termen lung să fie al cazinoului. Pe termen scurt, sloturile sunt în favoarea jucătorului, de aceea foarte mulți au reușit să plece cu jackpotul de la doar câteva rotiri. În schimb, pe termen lung sloturile oferă cea mai mică șansă de câștig dintre toate jocurile de la cazino. Dacă cazinoul ți-ar spune de la început care sunt șansele tale de câștig, probabil că nu ai mai juca niciodată. Însă, întrucât numerele sunt generate aleatoriu ai impresia că vei putea să “bați” jocul sau programul.

Jocurile moderne la sloturi îți oferă foarte multe bonusuri, jackpoturi și simboluri. Te vei lovi de acestea în mod aleatoriu, astfel că nu poți prezice niciodată când sau dacă vei câștiga.

3.Poartă-te civilizat

Dacă joci într-un cazino virtual nu vei avea lume pe lângă tine, însă dacă joci într-un cazino fizic ai grijă cum reacționezi când pierzi sau când câștigi. Poate că ai decis să iei o pauză sau să mergi până la baie și ți-ai lăsat o jachetă sau vreun alt obiect pe scaun. Nu lăsa obiecte de valoare întrucât pot fi cu ușurință furate. În schimb, dacă altcineva și-a lăsat un obiect pe scaun nu îl îndepărta doar pentru a putea tu să te joci la acel aparat.

Dacă câștigi un jackpot mare este ceva normal să lași un tips persoanei care se ocupă de încasarea banilor tăi. În cazinourile moderne însă, acest lucru se întâmplă în mod automat astfel că nu trebuie să te ocupi tu de asta. Dacă nu fumezi și ești deranjat de fumul de țigară, îți recomand să mergi la un cazino pentru nefumători.

Există persoane care joacă la mai multe sloturi odată. Însă, dacă cazinoul este aglomerat ar fi bine să te limitezi la un singur aparat. Niciuna din aceste recomandări nu te va ajuta să câștigi mai mulți bani, însă te vei putea integra între ceilalți respectând aceleași reguli.

4.Alege-ți jocul ideal

Deși nu poți controla când și cât vei câstiga, te poți orienta spre jocurile cu o șansă mai mare de câștig. Cazinourile cunoscute îți oferă o varietate mai mare de jocuri și față de cazinourile mai mici au și un sistem de plată mai mare. Cu cât jocul este mai complicat, cu atât schema de câștig este mai mică. Toate funcțiile și programele implementate în astfel de jocuri de sloturi costă bani, iar jucătorii sunt cei care vor plăti pentru acestea. Există și sloturi progresive care se încarcă până la jackpot ce va fi câștigat de un norocos jucător. Îți poți încerca norocul și în cadrul acestora.

5.Invește și gestionează banii

În cazinourile vechi era nevoie să introduci anumite fise cumpărate de la intrare pentru a juca. Însă, la sloturile din prezent vei putea să joci direct cu bani cash. Mare atenție însă la numărul de credite pe care ți le oferă aparatul respectiv. Există sloturi la care un credit costă și doar 1 leu, în timp ce la altele costă 5 lei un credit. Astfel, cu 100 de lei vei putea obține la un aparat 100 de credite, iar la altul doar 20. Ai grijă și la numărul de linii pe care vei juca, întrucât noile sloturi necesită plata pentru fiecare linie nouă pe care o deblochezi.

Concluzie

Aparatele de sloturi se găsesc în foarte multe forme, dimensiuni și jocuri. Majoritatea sunt simple de utilizat: doar introduci banii și începi să joci. Întreabă personalul din cazino în cazul în care nu te descurci pentru a te ajută. Deși nu există vreo strategie pe care să o foloseșți la jocurile de sloturi pentru a face profit, poți folosi sfaturile de mai sus pentru a-ți crește șansele să nu pierzi prea repede banii și să îți măreșți puțin șansele de câștig.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *