Acţiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2

Poliţiştii zălăuani au reţinut aproape 70 de permise de conducere în două săptămâni
2 februarie 2021
”O nouă șansă spre universitate” desfășurat de Colegiul Național ”Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei
3 februarie 2021

Acţiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Sălaj, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 838 persoane, fiind verificate 129 mijloace de transport persoane și 104 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nepurtarea măștii de protecție, valoarea totală a acestora fiind de 13750 lei.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost desfăşurate şi şapte acţiuni punctuale, context în care au fost aplicate  38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5750 lei.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă  organizarea  de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane,  restaurante, baruri,  săli de evenimente etc.).

Pentru siguranța tuturor, recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Nicio abatere sesizată prin linia telefonică TELVERDE

TELVERDE este linia telefonică înființată, în contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus, cu scopul de a veni în sprijinul populației cu informații privind măsurile de prevenție.

În luna ianuarie a acestui an, prin intermediul acestui serviciu nu au fost sesizate încălcări ale prevederilor Legii 55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *