Omorat de ziua lui

Politia ne informeaza...
Vineri, 10.11.2006
10 noiembrie 2006

Omorat de ziua lui

>> CLICK AICI! pentru cei care vor sa vada cateva secvente de la inmormantare.  

 Calin Alexandru GORDEA din ZalauLacrimi, durere, repulsie fata de cei care au curmat zborul unui inger caruia abia ii crescusera aripile…
“Te vom razbuna, vor plati cu aceeasi moneda”, “Vinovatii trebuie sa plateasca, nu se poate sa scape fara nici o pedeapsa” – sunt doar o parte din promisiunile pe care cei care au luat parte la inmormantarea tanarului student i le-au facut acestuia inainte de a se desparti de el.
Camera sa de camin plina de lumanari aprinse de catre colegii sai care, cu sufletul sfasiat de durere se roaga pentru ca sufletul lui Catalin sa se odihneasca in pace.
Dupa spusele martorilor, tanarul si-a sarbatorit ziua de nastere cu cativa prieteni si colegi intr-un locat din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, in noaptea de 6 spre 7 noiembrie. In momentul cand tanarul a deschis o sampanie, cativa stropi ajunsi din intamplare pe niste petrecareti de la masa vecina au fost de ajuns pentru ca acestia sa se infurie si sa il ameninte pe sarbatorit. Vazand ca scuzele sale nu au efect, studentul a iesit din club, dar a fost urmat de catre grupul de tineri cu care se certase. Acestia l-au inconjurat – in fata localului – si au inceput sa il loveasca pana cand victima s-a prabusit pe trotuar. A incercat sa se ridice, insa a fost snopit in bataie, pana si-a pierdut cunostinta, moment in care agresorii au fugit de la locul faptei, lasandu-l sa zaca in mijlocul drumului. Cel care i-a acordat primul ajutor a fost un vanzator de la in chiosc din apropiere apoi personalul de la Salvare, insa ambele interventii s-au finalizat fara succes. Tanaraul s-a stins din viata in cursul orei 3:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *