Conducere fără permis şi conducere sub influeţa băuturilor alcoolice, infracţiuni constatate de poliţişti

Condamnat la doi ani închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
31 mai 2021
O bombă aruncător a fost gasita pe Meses
1 iunie 2021

Conducere fără permis şi conducere sub influeţa băuturilor alcoolice, infracţiuni constatate de poliţişti

Primul dosar a fost întocmit de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău. La data de 28 mai a.c., ora 23.05, un bărbat din Şimleu Silvaniei, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Aleuş.

La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificări s-a stabilit că şoferul ar avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

►O zi mai târziu (29 mai a.c., ora 15.50), polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida au identificat prin localitatea Racâş un bărbat de 52 de ani, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Faptă la regimul circulaţiei rutiere a fost constatată şi duminică (30 mai a.c.). La data menţionată, ora 22,33, un tânăr de 20 de ani a fost oprit de poliţişti pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, din data de 27 aprilie a.c.

►Ultimul dosar penal a fost întocmit tot de poliţiştii din Zalău. În noaptea de 30 spre 31 mai a.c., ora 2.15, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat din Hunedoara, care conducea autoturismul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile, polițiști continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, iar la finalizarea acestora, dosarele penale vor fi înaintate unităților de parchet competente, cu propuneri legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *