Peste 100 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în cadrul unei acţiuni

Acţiune a poliţiştilor din Zalău pentru stabilirea identității unor persoane care locuiesc fără forme legale
5 februarie 2021
O autospecială nouă, proiectată și construită pentru intervenția la incendii de pădure, a intrat în dotarea pompierilor militari sălăjeni
5 februarie 2021

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în cadrul unei acţiuni

Principalul obiectiv al acțiunilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj în contextul pandemiei vizează în continuare protejarea sănătății cetăţenilor.

În acest context, la data de 4 februarie, poliţiştii au desfăşurat o acţiune ce  a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, siguranţa rutieră, precum şi prevenirea răspândirii noului virus.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de 46340 lei.

Din totalul sancţiunilor, 58 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 23 la Legea 55/2020, cinci la OUG 55/2002, două la OG 28/1999, iar diferenţa au constituit alte abateri.  

De asemenea, a fost constatată o infracţiune (conducere fără permis), două permise de conducere au fost reţinute şi au fost finalizate cercetările în două dosare penale.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

În activităţi au fost angrenaţi jandarmi, reprezentanţi din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj, precum şi reprezentaţi din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *