Peste 60 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în cadrul unei acțiuni „în cascadă”

O tânără din Zalău, victima unui eveniment rutier
31 mai 2021
Condamnat la doi ani închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
31 mai 2021

Peste 60 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în cadrul unei acțiuni „în cascadă”

În scopul prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sălaj, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune în sistem „cascadă” pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 29-30 mai a.c., pe Drumul Național 1F și Drumul Național 1C, in intervalul orar 10.00-18.00.

În cadrul acțiunii, poliţiştii din Sălaj au aplicat 174 de sancțiuni contravenționale, 79 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferența au constituit alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, 64 permise de conducere, dintre care 52 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru depășire și unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, în cadrul acţiunii a fost retras şi un certificat de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Recomandăm, în continuare conducătorilor auto să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie, să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile meteo rutiere şi orice manevră să fie efectuată în condiţii de siguranţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *