POLIŢIŞTI DIN MAI MULTE JUDEŢE AU ACŢIONAT ÎN SĂLAJ

Accident de circulație cu două victime între localitățile Crasna și Horoatu Crasnei
6 septembrie 2021
Consiliul Județean Sălaj va reabilita Monumentul de la Gorgana
6 septembrie 2021

POLIŢIŞTI DIN MAI MULTE JUDEŢE AU ACŢIONAT ÎN SĂLAJ

Poliţiştii rutieri din judeţele Bihor, Cluj, Maramureş şi Satu Mare au acţionat alături de poliţiştii din Sălaj, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi asigurarea respectării legislaţiei rutiere. Peste 250 de sacţiuni contravenţionale au fost aplicate, fiind reţinute şi 40 de premise de conducere.

La data de 5 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00-19.00, poliţiştii din Sălaj, sprijiniţi de colegi din patru judeţe (Bihor, Cluj, Maramureş şi Satu Mare), au desfăşurat o amplă acţiune, având ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă rutieră şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi ca urmare a nerespectării cu stricteţe a regulilor de circulaţie.

La acţiune au participat 43 de poliţişti, dintre care 34 poliţişti rutieri şi nouă de la structura de ordine publică.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 255 de contravenţii, dintre care  130 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, şase pentru depăşire neregulamentară, câte două pentru neacordarea de prioritate  vehiculelor, lipsa inspecţiei tehnice periodice, lipsa rovinietei, o sancţiune pentru defecţiui tehnice, iar diferenţa au făcut obiectul altor abateri.

Poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 40 de permise de conducere, dintre care 32 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşire neregulamentară şi două pentru neaordarea de prioritate vehiculelor.

De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, pentru defecţiuni tehnice sau alte nereguli constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.