Poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei de la Secţia 1 în acţiune

Anunț pentru pensionarii de invaliditate și asigurații care sunt arondați la Cabinetul de Expertiză Medicală Șimleu
26 aprilie 2021
Cinci persoane bănuite de comiterea a şapte infracţiuni
26 aprilie 2021

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei de la Secţia 1 în acţiune

În perioada 16-22 aprilie a.c., poliţiştii de la structurile de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, împreună cu colegii lor de la Secţia 1 Poliţie Rurală Zalău, au acționat cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale, identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor fapte penale, menținerea ordinii și liniștii publice, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus.

În materie penală, polițiștii au administrat probatoriu şi au soluţionat 12 dosare penale, majoritatea dintre acestea au ca obiect infracţiuni de furt, distrugere şi la regimul circulaţiei rutiere.

Având în vedere latura contravenţională, poliţiştii au aplicat 381 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 99665 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 150 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 68 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 138 la Legea 55/2020, 10 la Ordonanţa de Urgenţă 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.  

De asemenea, au fost reţinute patru de permise de conducere şi tot atâtea  certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost aplanate 16 stări conflictuale.

Pentru orice situație care poate constitui o urgență, apelați serviciul unic de urgență 112! – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.