Trei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere constatate de poliţişti

Peste 80 de abateri la regimul circulaţie constatate în şase ore
4 martie 2021
Vaccin in sistem de abonament lunar?
5 martie 2021

Trei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere constatate de poliţişti

La data de 3 martie a.c., ora 5.50, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au identificat pe Drumul Comunal 79, prin localitatea Hurez, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 49 ani, din comuna Horoatu Crasnei.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au constatat că şoferul transporta ilegal cantitatea de 2,5 metri cubi masă lemnoasă, din specia fag.

Masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional.

Totodată a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeaşi zi, la ora 9.40, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Archid, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Seara, la ora 21.55, tot poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Crasna au oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 108G, prin localitatea Cizer, un autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani. Şi în acest caz alcooltestul a indicat o valoare pozitivă, respectiv 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *