13 CU NOROC LA DRACULA GYM

Visul tau e mai important decat rasetele lor
15 iunie 2019
Ioana a slabit incredibil de mult la sala Dracula Gym
21 iunie 2019

13 CU NOROC LA DRACULA GYM

Poate fi 13 un număr norocos? Din propria experiență vă pot spune că da, pentru mine 13 este un număr norocos.

La vârsta de 13 ani s-a produs schimbarea ce avea sa imi îmbunătățească considerabil viața. Atunci am avut ocazia să fac pentru prima dată cunoștință cu o sală de fitness. Recunosc că nu eram foarte încrezătoare că voi reuși să am rezultate, deoarece eram obișnuită cu faptul că mereu am fost grăsuță și am ajuns să mă complac în acea situație. Totuși, contrar așteptărilor mele, cu un program personalizat urmat cu strictețe am reușit să slăbesc 8 kilograme în prima lună de antrenament.

 

Acest lucru m-a ambiționat si mai mult, iar faptul că cei din jurul meu au sesizat schimbarea a făcut ca încrederea în propria mea persoană să crească. Antrenamentele zilnicele s-au transformat într-un stil de viață, iar din 2014 până în prezent nu am ratat nicio ocazie de a mă antrena alături de cei mai buni antrenori, Arni si Anca. Am crescut sub ochii lor și m-am modelat sub atenta lor supraveghere. Cu siguranță fără ajutorul lor nu aș fi reușit să ajung la aceste performanțe.

Dacă eu am reușit, cu siguranță poți și tu! Nu mai căuta scuze căci ești singurul pe care-l păcălești. Fie că ești elev sau muncești, există 2 ore libere în programul tău pe care să ți le dedici ție și mai cu seamă sănătății tale. Vino la sala de fitness Dracul Gym unde vei fi întâmpinat de cei mai buni instructori și lucrează la imaginea pe care visezi sa o ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *