ACTORII DIN SIBIU PREZENȚI LA ZALĂU PENTRU AL OMAGIA PE LUCIAN BLAGA

Vernisaj Poezia focului la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj
6 mai 2019
Comedia Corporația de Flavius Lucăcel la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău
7 mai 2019

ACTORII DIN SIBIU PREZENȚI LA ZALĂU PENTRU AL OMAGIA PE LUCIAN BLAGA

Calendarul Poeziei Românești este un proiect inițiat de Asociația Pro Teatru și finanțat de către Centrul de Cultură și Artă Sălaj care

își propune omagierea unui poet roman în fiecare lună prin organizarea unui recital de poezie. După universul lui Nichita Stănescu prezentat în luna martie și minunata lecție de Dadaism la lui Tristan Tzara din luna aprilie, urmează filozofia și lumina lui Lucian Blaga.

 

“Calendarul Poeziei Românești îi aduce în luna mai pe Oana Marin, Andrada Oltean și Cristian Iordan. Oana a participat și la recitalul Nichita Stănescu din martie. Pe Andrada și Cristian îi cunoașteți probabil de la spectacolul pentru copii “Anaz și Dragonul” din Festivalul de Teatru “Virgil Flonda” 2018. Toți trei sunt tineri foarte talentați care iubesc poezia. Vă aștept cu mare drag!” – Darius Prodan, Președinte Pro Teatru

Actorii Oana Marin, Andrada Oltean și Cristian Iordan vor prezenta spectacolul de poezie “Poemele Luminii”, sâmbătă, în data de 11 mai 2019, ora 18:00, la Centrul de Cultură și Artă Sălaj, sala “Dialoguri Europene”. Nu se percepe taxă pentru participare.

Recitalul este constituit exclusiv din opera marelui poet Lucian Blaga, la care se adaugă momente coregrafice și muzicale și este prezentat în cadrul festivalului internaţional „Primăvara Poeziei – A Költészet Tavasza”, ediţia a XIX-a, Zalău, 9-11 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *