Concurs…..de Cultură Medievală…..cu PREMII

Lansarea a doua albume despre colectiile de arta ale muzeului
29 octombrie 2019
Grupul Vouă prezintă – Și râsul ne unește
31 octombrie 2019

Concurs…..de Cultură Medievală…..cu PREMII

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică  Șimleu Silvaniei îi provoacă pe toți cei interesați de istoria locală  la un  concurs

tematic cu premii. În contextul organizării Festivalului Medieval ”Bathory Fest ”2019 a fost inițiată această formă de promovare a istoriei înverșunate a Cetății și Castelului din Șimleu Silvaniei și de îmbogățire a culturii generale prin intermediul unui chestionar cu întrebări specifice din perioada domniei regelui Ștefan Bathory. Scopul concursului este acela de a crește nivelul de promovare a acestor activități cultural-istorice desfășurate atât în mediul real cât și în cel virtual.

 

Jucătorii sunt îndemnați să acceseze pagina web  www.cniptsimleu.ro , să completeze conform regulamentului chestionarul cu întrebări, să se înscrie cu o adresa de e-mail iar la final vor avea posibilitatea să urmărească prestația lor în baza răspunsurilor date.

Concursul se desfășoară în perioada 25 Octombrie-25 Noiembrie a.c. iar la final vor fi acordate premii celor mai bune răspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *