De 1 Iunie te așteptăm la muzeu!

Vin la biblioteca
28 mai 2023
Expoziției de pictură „Copii de nota 10” dedicat Zilei Internaționale a Copilului
30 mai 2023

De 1 Iunie te așteptăm la muzeu!

De ”Ziua Copilului”, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău îi așteaptă pe cei mici cu ateliere și jocuri! Mai mult, copiii pot vedea gratuit ”Turul virtual al Zalăului începutului de secol XX” în Clio High Tech!
Ateliere pentru cei mici, jocuri, puzzle-uri și vizitare gratuită în Clio High Tech – este oferta muzeului nostru pentru a sărbători ”Ziua Copilului”.
Îi așteptăm pe copii în curtea muzeului, în 1 iunie 2023, între orele 12,00-14,00, cu două ateliere interesante: ”Experimentând arta – atelier de pictură cu sare și ”Magia fluturilor” – atelier de creație pentru cei mai mici dintre participanți. Nu lipsesc puzzle-urile – activitate prin care îi provocăm să-și exerseze istețimea, și nici jocurile prin care să-și pună la încercare spiritul de competiție între prieteni.
Tot în 1 iunie 2023, între orele 9,00 – 17,00, copiii pot viziona gratuit ”Turul virtual al Zalăului începutului de secol XX” în sala de tehnologii moderne Clio High Tech. Mai mult, beneficiază de gratuitate și un adult însoțitor al copilului.
Vă așteptăm la muzeu de 1 Iunie!
*Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău este instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj.

Dr. Corina Bejinariu, manager

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *