Lectură publică Andrei Gazsi la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

Concert festiv cu ocazia Zilei Culturii Maghiare
16 ianuarie 2024
Un nou volum de Ioan Pop la Editura „Caiete Silvane”
26 ianuarie 2024

Lectură publică Andrei Gazsi la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

În Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj va avea loc vineri, 26 ianuarie 2024, de la ora 12, o lectură publică susținută de poetul Andrei Gazsi.

Născut în 1 octombrie 1950 la Bucerdea Grânoasă, lângă Blaj, Andrei Gazsi a făcut studii de inginerie, fiind licențiat al Facultății de Mecanică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca (1984). A debutat cu poezie în revista Tribuna din Cluj la începutul anilor ’80. A mai colaborat la publicații literare precum: Familia, Steaua, Caiete Silvane, Nord Literar. Este autorul volumelor de versuri: Libertatea ca semn de carte (2014), Cu alte cuvinte (2017), Câte o carte poștală pe lună (2019), ultima apărută și în versiune maghiară (Havonta egy levelezőlap, traducere de Demény Péter, 2019), Liziera (2020), Bunul meu Marți (2021).

Organizatori și parteneri: Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația Scriitorilor din Județul Sălaj, Reprezentanța Zalău a filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, artistul vizual și dramaturgul Flavius Lucăcel, Asociația culturală „CreArt”, Colegiul Național „Silvania” Zalău, Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău și Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău.

www.culturasalaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *