O nouă carte la Editura Caiete Silvane: O inimă de fluture, Mihaela Călina Miclea

Meșteri ai satelor sălăjene Cubleșu și Stoboru
14 iunie 2019
Violonista Diana Jipa şi pianistul Ştefan Doniga au fost invitaţii ai Colegiului Prefectural
14 iunie 2019

O nouă carte la Editura Caiete Silvane: O inimă de fluture, Mihaela Călina Miclea

Mihaela Călina Miclea, O inimă de fluture (versuri şi pasteluri), Editura Caiete Silvane, Colecția „Poesis”, Zalău, 2019

 

„Eu cred că fiecare om se naște cu o inimă de fluture, prin care să trăiască clipa mereu cu bucurie și mirare, fără regrete pentru ziua de ieri, fără îngrijorare pentru ziua de mâine.

 

E ușor să o observi în ochii oricărui copil și e din ce în ce mai greu să o observi în omul matur, în tine și în cei care te înconjoară.

 

Eu mi-o redescopăr cel mai ușor așezându-mi trăirile în cuvinte scrise și în culori, cu aproape aceeași bucurie cu care o făceam în anii copilăriei și în cei ai adolescenței.

 

Nădăjduiesc ca, fie și doar un vers dintr-o poezie oarecare, fie și doar o culoare dintr-un pastel să rezoneze cu acea inimă de fluture din fiecare” (Autoarea)

 

„O inimă de fluture este o carte care vibrează a viaţă, o vibraţie a unei inimi de fluture pentru care a alege să trăieşti frumos se transformă într-un zbor liric, o poveste a emoţiilor care spune atât de mult, încât uneori versurile te aşază pe tine, cititorul, în faţa celei mai frumoase opere de artă care a fost creată vreodată: sufletul” (Călin Pavăl)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *