O nouă carte de poezie a Silviei Bodea Sălăjan: „Luminile iertării”

O nouă carte de Menuț Maximinian a apărut la Editura „Caiete Silvane
21 februarie 2024
A apărut Anuarul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj
21 februarie 2024

O nouă carte de poezie a Silviei Bodea Sălăjan: „Luminile iertării”

Editura „Caiete Silvane” a publicat o nouă carte de poezie a Silviei Bodea Sălăjan: „Luminile iertării”.

„Poezia Silviei Bodea Sălăjan creează un mediu elevat şi intim al gândirii în care nu poate pătrunde decât cel inițiat, autoarea convieţuind atât de confortabil cu propria-i existenţă şi cu Dumnezeu. Este în versurile acestea liniştea răspunsurilor la marile întrebări, ceea ce este un câştig dintre cele mai importante pentru contextul lăuntric, semn că divinitatea, odată ce a dăruit har celui pe care îl iubeşte, îi va arăta, fără îndoială şi formele delicate de exploatare ale acestuia. Silvia Bodea Sălăjan este un astfel de exemplu!”

(Vasile Voia)

Silvia Bodea Sălăjan s-a născut în localitatea Răstolţu-Deşert, comuna Agrij, judeţul Sălaj. Este autoarea mai multor volume de versuri și proză. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, al Aso­ciaţiei Scriitorilor din Judeţul Sălaj, al Uniunii Scriitorilor de Limba Română – Chişinău, al Asociaţiei „Cartea – izvor de cultură” şi este cetăţean de onoare al comunei Agrij.

„Caiete Silvane”, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

www.culturasalaj.ro

www.caietesilvane.ro

www.edituracaietesilvane.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *