Săptămâna Națională a Bibliotecilor

Dicţionar de regionalisme de la Meseşenii de Sus
23 aprilie 2024
A apărut un nou volum la Editura „Caiete Silvane”, în colecția „Poesis”, o carte semnată de Anca Ioana Iacob-Gaidoș, „O bluză de tercot”
23 aprilie 2024

Săptămâna Națională a Bibliotecilor

        Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, sărbătorește, în perioada 22-26 aprilie 2024, Săptămâna Națională a Bibliotecilor, printr-un program ce va reuni bibliotecari, cititori, colaboratori și prieteni ai bibliotecii. 
      „Ne bucurăm că și în acest an putem oferi sălăjenilor un program extrem de variat, cu ocazia Săptămânii Naționale a Bibliotecilor, care reunește Ziua Bibliotecarului și Ziua Cărții! Am pregătit tururi ghidate de bibliotecă, ateliere, povești, activități cu publicul în toate secțiile, momente muzicale și expoziții, dar și o ieșire a proiectului „Cu cartea pe uliță”, în Aghireș”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. 

„Tot cu această ocazie, am lansat și Săptămâna fără penalizări, adresată tuturor cititorilor care au întârziat sau au uitat să restituie cărțile la bibliotecă la timp. Astfel, până pe 1 mai 2024, nu se vor percepe taxe de penalizare pentru întârzierea la returnarea documentelor împrumutate”, a adăugat Mariana Marian.
Marți, 23 aprilie 2024, atunci când vom sărbători și Ziua Bibliotecarului, vor organiza o serie de activități speciale! Începând cu ora 15,00, pe platoul din fața Secției Tineri&Adulți vom avea ateliere de creație, expoziții de carte și pictură, iar de la ora 17,00, elevii Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău vă invită să vă bucurați de un vernisaj al lucrărilor lor și un recital de excepție!
Evenimentul de marți este organizat în colaborare cu Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău.
Vă așteptăm alături de noi, să transformăm simpla vizită la Biblioteca Județeană Sălaj în cea mai frumoasă experiență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *