Teatru de improvizație în Parcul Cetății Bathory

Un nou invitat la Conferințele Caiete Silvane online
20 iulie 2020
Conferințele Caiete Silvane online Gheorghe Moga: Despre „aforismele poporului”
27 iulie 2020

Teatru de improvizație în Parcul Cetății Bathory

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu alături de Asociația Pro Teatru și cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj vă invită în data de 30 Iulie de la ora 20.00 în Parcul Cetății Bathory la o seara magică de teatru de improvizație.
Darius Prodan împreună cu Asociația Pro Teatru i-au invitat pe talentații actori de la Improstory , care vor susține cel mai energic spectacol de improvizație pe care l-ați văzut până acum . Radu Tudosie, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru și Laurențiu Vlad – căci despre ei este vorba – sunt actori la teatrul dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani, dar ceea ce fac în cadrul spectacolelor de improvizație e cu totul alt gen de show. Și aceștia sunt acompaniați la pian de către nimeni altul Aurelian Epuraș.
Eforturile noastre în această perioadă se îndreaptă către iubitorii de teatru și nu numai, persoanelor care vor să își petreacă câteva ore în aer liber într-un decor istoric ( Cetatea Bathory ) alături de actori profesioniști care vor încerca să ne facă să uităm pentru câteva clipe de aceste momente bizare prin care trece umanitatea. Astfel de evenimente cultural-artistice vor fi diversificate și în viitor pentru publicul șimleuan și suntem convinși că împreună cu comunitatea locală vom reuși să ne bucurăm de aceste clipe unice.
Spațiul generos de care dispune Parcul Cetății Bathory poate reprezenta o poartă de relansare pentru cultura și turismul local și regional. Astfel de momente nu s-ar putea realiza fără sprijinul tuturor voluntarilor implicați.
Bilete se pot achiziționa de la sediul CNIPT Șimleu , începând de Vineri 24 Iulie 2020 între orele 8.00-16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *