Un nou supliment al revistei Caiete Silvane

Implicatiile botezului – pr. Nicolae Pavel
6 septembrie 2020
A apărut o nouă carte semnată de Daniel Săuca: „Aș vrea să vă rog”
9 septembrie 2020

Un nou supliment al revistei Caiete Silvane

A apărut un nou supliment al revistei Caiete Silvane: „Jocuri didactice muzicale pentru vârsta preșcolară” de Bianca-Patricia Damian-Bicăzan.
„Deosebit de inventivă în conceperea unor strategii didactice eficiente, atentă la preocupările copilului preșcolar și povestitor talentat, Bianca-Patricia Damian-Bicăzan reușește să transforme educația muzicală într-o activitate captivantă. Validate deja prin participarea activă a celor mici și prin rezultatele obținute, soluțiile imaginate de autoare îmbină ingenios povestirea, jocul, mișcarea, audiția muzicală și imaginile, în maniere atractive, care îl îndeamnă pe copil să asculte și să se joace cu sunetele. Generate de pasiunea autoarei pentru problemele educației muzicale în învățământul contemporan, activitățile descrise constituie un bun exemplu despre felul în care se poate realiza educația muzicală a celor mici” (Elena Chircev). 
Caiete Silvane, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj. – Daniel Săuca

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *