BUN din Salaj – platforma promovare producatori

Măsuri economice care sprijina mediul de afaceri
27 martie 2020
Firmele își vor putea achita online taxele către bugetul de stat pe ghiseul.ro
10 aprilie 2020

BUN din Salaj – platforma promovare producatori

O echipă de voluntari din Sălaj a creat în aceste zile, delicate pentru economia locală, o platfomă gratuită – www.bundinsalaj.ro, care să facă legătura între producătorii și consumatorii din Sălaj!

“BUN din Sălaj” este o platformă care pune la dispoziția producătorilor locali spațiu online în care acceștia să își prezinte, gratuit, oferta, întregii comunități. Iar consumatorilor sălăjeni să le faciliteze, tot gratuit, accesul la producători, restaurante cu livrări la domiciliu sau servicii. În baza informațiilor pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, consumatorul se adresează direct acestora, fără a a exista un alt intermediar.

Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condițiile de comercializare și livrare, aparține în întregime producătorilor. Acest portal a fost creat în cadrul inițiativei cetățenești “Consumă Local, Sălaj!”, o pledoarie activă pentru consumul de produs local, susținerea micilor producători și afacerilor de familie, dar și promovarea inițiativelor cu impact în comunitate! Site-ul este conceput de un grup de inițiativă format din oameni de bine, din dorința de a ajuta comunitatea locală!

Oricine este binevenit să se alăture în portofoliul de produse și producători. Producătorii pot să își creeze singuri  contul pe platformă, sau pot solicita ajutor voluntarilor noștri la contact@bundinsalaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *