Cum te poți distra în această vară în marile orașe din România?

La Multi Ani Szeghedi Szilamer!
28 iunie 2022
La Multi Ani Diana Calacean!
6 iulie 2022

Cum te poți distra în această vară în marile orașe din România?

Marile orașe din România se pregătesc de o vară plină de distracție, iar în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța vor avea loc evenimente foarte populare.

Așadar, iată cum te poți distra în această vară:

Cluj-Napoca: Festivalul Untold e cel mai tare eveniment al verii din oraș

Între 4 și 7 august la Cluj-Napoca este programat unul dintre cele mai tari festivaluri muzicale din Estul Europei. Untold a devenit un nume de referință pentru fanii muzicii din Europa și mii de oameni din toate colțurile țării și ale continentului vin la Cluj-Napoca pentru a se distra. Lineup-ul din 2022 este la înălțime, iar fanii vor putea urmări nume precum Above & Beyond, Alok, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Steva Aoki și Tujamo, alături de mulți alții. Prețul biletelui pentru o zi este de 50 de euro plus taxe. Cei care doresc un abonament pentru toate cele patru zile de festival trebuie să plătească 159 de euro plus taxe sau 169 de euro plus taxe dacă vor să aibă anulare gratuite cu până la 14 zile înainte de festival. Cei care doresc un bilet VIP pentru o zi trebuie să plătească 106 euro plus taxe, iar abonamentul VIP pentru toate cele patru zile este de 340 de euro plus taxe.

Untold este un festival care crește de la an la an, dovadă că la ediția din 2021 au participat peste 265 de mii de oameni din peste 100 de țări. Ce-i drept, pe lângă prețul biletelor, trebuie spus că în această perioadă și costurile cu închirierea apartamentelor sau a rezervării camerelor de hotel crește foarte mult în Cluj. Cazarea pleacă în general de la 2.400 de lei pe durata festivalului într-un hotel de trei stele. Evenimentul are un impact major și asupra bugetului municipiului Cluj-Napoca, întrucât veniturile municipalității se ridică la aproximativ 30 de milioane de euro pe durata festivalului.

Timișoara: locul ideal în care să te distrezi la poker

Pasionații de poker trebuie să știe că între 4 și 10 iulie la Timișoara va fi organizată o etapă a Campionatului Național de Poker. Evenimentul este organizat de operatorul de poker online 888poker în colaborare cu PokerFest România. Precedenta etapă, organizată la Iași în luna iunie, s-a bucurat de un succes major, iar interesul pentru evenimentul de la Timișoara este ridicat. Competiția va avea loc la Gentelmen’s Poker Club din Timișoara și conține un Main Event cu buy-in de 330 de euro, numeroase side event-uri și mese de cash non-stop. De asemenea, pe platforma 888poker au loc zilnic, de la ora 23:30, sateliți de 33$ care au ca target un tichet de 350$ la 888poker National Championship. În plus, cei care au un buget mai mic beneficiază și de sub-sateliți în sistem steps, pornind de la turnee freeroll.

Participanții primesc puncte în funcție de poziția pe care se clasează la Main-Event-uri, iar liderul la puncte va primi titlul de campion național. El va beneficia de trei pachete 888poker Live la evenimentele organizate de acest operator în 2023. Fanii pokerului în țara noastră au așteptat de mult timp un asemenea eveniment, astfel că interesul este ridicat. După etapa de la Timișoara, între 8 și 14 august evenimentul se va muta la Cluj-Napoca, la Player’s Poker Club, pentru ca ultima etapă să aibă loc la Poker Room din București, între 29 august și 4 septembrie.

Constanța: Distracție și plajă la festivalul Neversea

Între 7 și 10 iulie, la Constanța va avea loc un alt festival muzical foarte popular din România, Neversea. Printre principalii artiști care vor concerta se află Alan Walker, Aztek, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo și Ummet Ozcan. De asemenea, pe celelalte scene vor fi mulți alți artiști cunoscuți. Prețul pentru o zi de acces pleacă de la 45.45 de euro la care se adaugă și taxe. În schimb, cei care doresc un abonament pe toate cele patru zile trebuie să plătească 134 de euro plus taxe ori 144 de euro plus taxe dacă doresc să aibă posibilitatea să anuleze cu până la 2 săptămâni înainte de startul evenimentului.

Interesul pentru festivalul Neversea este foarte mare, ținând cont că edițiile din 2020 și 2021 au fost anulate. În trecut, Neversea a avut trei ediții, în 2017, 2018 și 2019. Numărul participanților a crescut de la o ediție la alta și a trecut de 70 de mii pe zi. În plus, o altă parte bună este legată de faptul că e organizat la malul marii, astfel că vizitatorii pot îmbina nopțile de distracție de la Neversea cu statul la plajă, având în vedere că suntem în plin sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.