GALA OLIMPICILOR POROLISSUM, 2022

La Multi Ani Raluca Ardelean!
21 mai 2022
Primul festival agrozootehnic in Simleu Silvaniei
23 mai 2022

GALA OLIMPICILOR POROLISSUM, 2022

”Suntem ceea ce facem în mod repetat, prin urmare EXCELENȚA nu este un act singular, ci un obicei.” ( Aristotel)

Sub auspiciul acestui citat am sărbătorit în luna mai 2022 – olimpicii școlii noastre: cei care au obținut premii la faza județeană, dar și participanții la etapele naționale.

Anul școlar 2021-2022 a fost un act extrem de bogat în premii și reușite pentru dragii noștri elevi, de care suntem mândri!

S-au obținut 39 premii și anume: 5 Premii I la faza județeană a olimpiadelor de: matematică, educație tehnologică, religie – Cultul Alianța evanghelică, O.N.S.S. Cros; 8 Premii II la disciplinele: istorie, matematică, limba engleză, limba și literatura română, Cultură și spiritualitate românească, oină fete; 3 premii III la educație tehnologică, istorie, oină băieți ; 10 Mențiuni la: limba engleză, educație tehnologică, limba engleză, cultură și spiritualitate românească, șah.

Cinci dintre elevii noștri au participat la faza națională a olimpiadelor, clasându-se pe poziții frumoase, chiar dacă nu au adus premii. Competitivitatea și plus valoarea câștigate le vor fi imbold pentru viitor!

S-a obținut la faza națională un Premiu special la Religie – Cultul ”Alianța Evanghelică” și Mențiunea a II-a la O.N.S.S. Cros.

Mai sunt binemeritate Premii I la alte concursuri: ”Terra – Mica olimpiadă de geografie”, Concursul Național ”Memoria Holocaustului”, Concursul Național de biologie ”George Emil Palade”. Vom avea două eleve participante la faza națională a Concursului Național ”Memoria Holocaustului”, respectiv la faza națională a Concursului ”George Emil Palade”.

Nici micuții din ciclul primar nu sunt mai prejos, așa încât am avut 10 elevi participanți la faza națională a Concursului de Performanță școlară Comper.

În loc de concluzie:

Elevii noștri sunt asemenea lumânării care arde, se consumă, fiind preocupată să-și împlinească menirea – aceea de a răspândi lumina. În urma fiecăruia dintre ei rămâne strălucirea!

FELICITĂRI, DRAGI ELEVI!

Suntem mândri de voi!

Vă onorați dascălii care v-au pregătit cu dedicare și profesionalism! Vă cinstiți părinții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.