Întâlnire familia regală Dubai — Simex

Maifest Zalău 2023 – partea a 2 a
27 mai 2023
La multi ani Adrian Malai!
29 mai 2023

Întâlnire familia regală Dubai — Simex

Trăiască prietenia romano-arabă! 

În calitate de director comercial Simex, am avut o întâlnire foarte bună cu membrii familiei regale din Dubai, Emiratele Arabe Unite (U.A.E.), în cadrul evenimentului exclusivist „Extravagant Business Gala”, organizat în data de 26.05.2023 la Villa Hill Resort, Cluj Napoca. 

La eveniment au participat entități guvernamentale din U.A.E, oameni de afaceri, investitori, branduri internaționale și designeri de modă. 

Compania Simex mulțumește pentru facilitare invitație VIP și recomandare, primarului si viceprimarului orașului Jibou, dl. Dan Ghiurco și dl. Vlad Pașcalău care, prezenți la eveniment, au promovat consistent, impecabil și cu impact major, Jiboul, Sălajul și întreaga zonă a Transilvaniei. 

România trebuie urgent să recucerească piețele internaționale pierdute după revoluție: ex-URSS, Asia, China, America Latină, Africa, Țările Arabe, unde țara noastră a fost un mare jucător prin exporturi de la chibrituri, textile, încălțăminte, mobilă, medicamente, alimente, produse chimice, rulmenți, la tractoare, camioane și locomotive….

Dezvoltarea exporturilor românești ar genera o adevărată și reală expansiune economică românească pe plan extern, care ar duce la redeschiderea și înființarea multor fabrici noi și implicit la crearea multor locuri de muncă.

Emiratele Arabe Unite (EAU), țară situată în Asia de Vest, suprafață 83.600km2, are 10 milioane locuitori, capitala Abu Dhabi, este un stat cu monarhie federală, sistem juridic bazat pe Constitutie (1971), fără alegeri și partide politice. Compus din 7 emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm-Al Qaiwain, Ras Al-Khaimah si Fujairah. Fiecare emirat are autonomie politică, juridică și economică. 

Petrolul este principala sursă de venit și componenta esențială a PIB-ului național, se estimează rezerve pentru încă 50 de ani. Religia de stat este Islamul. Locuitorii sunt sunniti, hindusi, sikh și creștini. Limba oficială este araba, iar engleza folosită pe scară largă. Weekend-ul este vineri și sâmbăta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *