Lansare de ALBUM al trupei AZEPAM

Gala Sport Salaj 2007
19 decembrie 2007
Nunta la Zalau!
6 ianuarie 2008

Lansare de ALBUM al trupei AZEPAM

ALBUM Trupa AZEPAM

     Munca febrila desfasurata de-a lungul ultimelor luni de catre trupa Azepam va fi incununata la sfarsitul acestei saptamani, cand tinerii membri ai trupei isi vor lansa primul lor album. Joi seara, incepand cu ora 21.00, in Clubul Lord's din Oradea, cei cinci membri promit fanilor si iubitorilor de rock alternativ un spectacol extraordinar, cu prilejul lansarii acestui prim album, care contine opt piese compuse de-a lungul anului.

     In peisajul muzical oradean, Azepam activeaza doar de un an. Cu toate acestea, trupa s-a facut repede cunoscuta in lumea muzicala, fiind invitata sa participe la numeroase evenimente in intreaga tara. Dupa concertul de joi seara dedicat oradenilor, membrii trupei vor concerta sambata seara la Baia Mare. Aici se va desfasura un festival intitulat "Mos Craciun e rocker", unde biletul de intrare va fi o jucarie de plus, obiecte care vor fi donate dupa spectacol de organizatori unor copii.
     Trupa Azepam a luat fiinta anul trecut in octombrie, ca urmare a unei idei care le-a venit tinerilor membri la o bere, acolo unde se si sfarsesc toate concertele la care participa. Studenti la jurnalism, constructii civile, comunicare si muzica, cei cinci membri au reusit "rabdand foamea de student" sa-si lanseze primul album. Trupa numara cinci membri: Paul Halasz (chitara/voce), Raul Oros (chitara solo), Bogdan Groze (baterie), Nicu Cretu (bas) si Sergiu Boldor (vioara), fara sa uitam sa-l mentionam si pe sunetistul Agod "Jerry" Zoltan. Numele trupei vine de la medicamentul cu acelasi nume, care se mai gaseste pe piata (nu pentru multa vreme, insa), diazepam, membrii formatiei dorind ca prin muzica lor sa aduca celor care o asculta acea stare de bine si beatitudine pe care o poate oferi un calmant.
     Muzica pe care ei o compun si o canta acopera toate genurile muzicale, incercand sa satisfaca gusturile speciale ale fiecarui fan In parte. Ce aduce nou aceasta trupa fata de alte formatii de rock este folosirea unui instument neconventional In aceasta formula. Vioara da o coloratura speciala, care vine sa completeze stilul trupei cu influente din punk, pop-rock si blues. Dupa ce Intreaga vara au colindat prin Ardeal, acum, de sarbatori, trupa Azepam va oferi joi seara si oradenilor iubitori de rock alternativ un spectacol cadou, la care se adauga si albumul de debut.
  • Spectacolul va incepe la ora 21.00, in Clubul Lord's. Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *